ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2018

«Ως εδώ η λάσπη κύριοι»

Ο Γιώργος Πετρόπουλος της ΕφΣυν απαντάει στον Ριζοσπάστη με ένα κείμενό του στο fb, υπό τον τίτλο «Ως εδώ η λάσπη κύριοι». Aναλυτικά:

Ο σημερινός Ριζοσπάστης αποφεύγει να απαντήσει στα ερωτήματα που του έθεσε χθες η ΕΦΣΥΝ. Σε σχόλιό του στην σελ. 3 ισχυρίζεται όμως ότι με την απάντησή της εφημερίδας μας (ΕΔΩ) τον επιβεβαιώνουμε. Και μας παραπέμπει στην σελίδα 17 του φύλλου του, όπου υπάρχει ένα κείμενο με αναφορές στην Έκθεση για..
τα 100 χρόνια του ΚΚΕ, στο κτίριο «Μελίνα» στο Θησείο. Προφανώς θεωρεί πως η έκθεση που στήθηκε και άνοιξε πολύ πριν το αφιέρωμα το δικό μας στους γραμματείς του κόμματος απαντάει σε αυτό το αφιέρωμα που ακολούθησε. Εδώ θα μπορούσε να μιλήσει κανείς για τρέλα αν δεν είχε να κάνει με πνιγμένους που πιάνονται από τα μαλλιά του. Σ’ αυτό το κείμενο της σελίδας 17 διαβάζουμε το εξής για το αφιέρωμα μας.
«Διατυπώνουν αθώα αθώα τις ανησυχίες τους: Τι να έκρυβε άραγε ο φάκελος του Μήτσου Παπαρήγα που τον σκότωσαν στην Ασφάλεια το 1949 για την μελλοντική νύφη του, Αλέκα Παπαρήγα, που γεννήθηκε το 1945; Γιατί καταστράφηκε ο φάκελος του Παπαρήγα και δεν μπορεί το φιλοθεάμον κοινό να μάθει για την τετράχρονη τότε Αλέκα; Αθώα πράγματα. Τέτοιου είδους προβοκάτσιες θυμίζουν δημοσιεύματα παλιότερων εποχών».
Για τους αμύητους αναγνώστες στη ιστορική έρευνα- και ειδικά για την έρευνα στα αρχεία της Ασφάλειας- θα δώσουμε ορισμένα χρήσιμα στοιχεία.

- διαβάστε τη συνεχεια στο μπλογκ agitatoras EΔΩ