ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2018

Ποιοι είναι οι καλύτεροι πληροφοριοδότες του Documento

"Δυο χρόνια συνεχούς σύγκρουσης, αδιάλειπτης αμφισβήτησης και τελικά πλήρους επιβεβαίωσης. Δυο χρόνια με μοναδικό όπλο το πρωτογενές ρεπορτάζ και την έρευνα. Με στοιχεία και έγγραφα. Με πλείστα (ναι, πλείστα) αποκλειστικά. Με δεκάδες αγωγές, μηνύσεις και εξώδικα. Με καμιά καταδίκη."
Αυτό γράφει η διευθύντρια του Documento Βάλια Μπαζού για τα δύο χρόνια που έκλεισε στα..
περίπτερα η εφημερίδα (το πρώτο της φύλλο κυκλοφόρησε στις 20 Νοεμβρίου του 2016 κι έχει την ίδια μέρα γενέθλια με τον "Φιλελεύθερο"-ΕΔΩ)
Ενδιαφέρον στο σχετικό σημείωμα της Βάλιας Μπαζού παρουσιάζουν τα δύο υστερόγραφα του σημειώματός της  και τα οποία αναφέρονται στα τρολ που... διαφημίζουν την εφημερίδα Documento και στους πληροφοριοδότες. Διαβάστε:
ΥΓ
Στο σημείο αυτό θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τα εκατοντάδες τρολ που βγάζουν και αυτά τίμια το ψωμί τους από το Documento, ποστάροντας από non paper φληναφήματα και κρύο χιούμορ. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη διαφήμιση για ένα έντυπο από το να παραφράζουν τον τίτλο του. Όπως Τοκουμέντο και Βοθροντοκουμέντο. Ευχαριστούμε για τη διάδοση του μηνύματός μας.
ΥΓ2
Θα ήθελα να ευχαριστήσω επίσης θερμά τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας για τις πολύτιμες πληροφορίες που μας μεταφέρουν και τη συμβολή τους στις αποκαλύψεις μας για τα μεγάλα σκάνδαλα επί των ημερών τους. Μπορεί για τα μάτια του κόσμου να μας αποκαλούν «πιστόλι του Μαξίμου», ξέρουν, όμως, καλά ότι οι καλύτεροι πληροφοριοδότες μας βρίσκονται στη Χαριλάου Τρικούπη και στο Μοσχάτο.

Ο εκδότης της εφημερίδας Κώστας Βαξεβάνης για τα δύο του Documento ανέβασε στο twitter την παρακάτω ανάρτηση:
Σαν σήμερα πριν από 2 χρόνια κυκλοφόρησε το #Documento. Προσπαθώ να θυμηθώ και να μετρήσω αποκαλύψεις και συγκρούσεις, κόπο και αποτελέσματα αλλά δεν έχει νόημα. Είμαστε εδώ δίπλα σε αυτούς που θέλουν να ξέρουν. Δεν είμαστε φίλοι με όλους γιατί όλοι δεν είναι φίλοι της αλήθειας