ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018

«Απολογία» Χαραλαμπόπουλου...

...και επίθεση στον Κ. Βαξεβάνη τον οποίο αποκαλεί αρχιερέα των τρολ του ΣΥΡΙΖΑ

Ο αρθρογράφος του συγκροτήματος Μαρινάκη, Λευτέρης Χαραλαμπόπουλος, μετά τις ποικίλες αντιδράσεις που υπήρξαν για το κείμενό του με τον τίτλο «Στη ΝΔ κάνουν το σωστό: κρύβουν τον Κυριάκο», προσπαθησε να τα μαζέψει και να δικαιολογήσει τα γραφόμενά του με νέο κείμενο..
στο in.gr.
Ο Χαραλαμπόπουλος αφού απολογείται για τα περί Γκούφι - Μητσοτάκη της πολιτικής σκηνής, περνάει στην αντεπίθεση και τα βάζει με τα «τζιμάνια του Μαξίμου» που όπως λέει «ανακάλυψαν "παρέμβαση Μαρινάκη"» και καταφέρεται κατά των «κατ’ επάγγελμα τρολ του ΣΥΡΙΖΑ που δεν καταλαβαίνουν ότι υπάρχουν δημοσιογραφικά μαγαζιά όπου τη γραμμή δεν την υπαγορεύει το αφεντικό». Και προτάσσοντας κοινοτυπίες του στυλ «εγώ ανήκω σε άλλη γενιά και σε άλλη σχολή δημοσιογραφίας», προχωράει φυσικά και στην υπεράσπιση του αφεντικού του προκαλώντας για άλλη μια φορά θυμηδία στους αναγνώστες:
(...) Οταν ο Μητσοτάκης βρεθεί στην πρωθυπουργία, με την ίδια αυστηρότητα με την οποία αντιμετώπισα και τον Σαμαρά και τον Τσίπρα θα τον αντιμετωπίσω.
Και θα το κάνω εδώ, στο in.gr, στα ΜΜΕ του «Δημοσιογραφικού Οργανισμού Μαρινάκη» όπως αρέσκονται να γράφουν τα συριζοτρόλ.
Γιατί σε αυτό το μαγαζί κανείς δεν παίρνει γραμμή.
Ούτε από τον Μαρινάκη ούτε από κόμματα  ή άλλους παράγοντες.
Γράφουμε αυτά που βγάζει το ρεπορτάζ και αυτά που είναι η γνώμη μας.
Τίποτα άλλο(...)
Ο αρθρογράφος των Μέσων του Μαρινάκη, στο τέλος του κειμένου του (ολόκληρο ΕΔΩ) επιτίθεται και στον εκδότη του Documento Κώστα Βαξεβάνη επειδή ασχολείται λέει με αυτά που γράφει το in.gr. Συγκεκριμένα γράφει για τον Βαξεβάνη:
(...) Όσο για τον αρχιερέα των τρολ του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Βαξεβάνη, αντί να ασχολείται με τι γράφει το in.gr ας καταλάβει ότι αυτός μπορεί να έχει μάθει να παρακαλά, να ζητά ή και να πιέζει ή να εκβιάζει για διαφήμιση, στηριζόμενος στο ότι είναι «επικοινωνιακή αιχμή» ή ο Κάλαχαν της κυβέρνησης, όμως ας αναλογιστεί ότι όλα αυτά έχουν ημερομηνία λήξης.
Γιατί κάποτε ακόμη και τα «μπιστόλια», αυτοί που πιστεύουν ότι δημοσιογραφία είναι να εκβιάζεις όποιον είναι κάθε φορά ο στόχος του αφεντικού σου, έρχεται κάποια στιγμή η ώρα να λογοδοτήσουν για όσα έκαναν.