ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2018

Συναγερμός στο OPEN TV για τα 2άρια του δελτίου

O χρόνος προχωράει αλλά φαίνεται ότι δεν είναι με το μέρος του OPEN TV. Υπάρχουν πολλά αγκάθια στο πρόγραμμα και πολλά προβλήματα κυρίως τεχνικά που δεν βοηθούν –μεταξύ άλλων – τους τηλεθεατές ώστε να δώσουν την ψήφο προτίμησής τους στο κανάλι της Παιανίας.
Έχοντας ένα πρόγραμμα που στο μεγαλύτερο μέρος του φαίνεται..
πως δεν ενδιαφέρει τον κόσμο, οι μόνες δυο φωτεινές εξαιρέσεις είναι το Για την παρέα” του Νίκου Μουτσινά που φέτος ήρθε να αποδείξει ότι τελικά κάτι μπορεί να κάνει στην τηλεόραση ακόμα κι όταν οι συνθήκες είναι αντίξοες και το τοπίο γύρω του βομβαρδισμένο. Για παράδειγμα, χθες, η εκπομπή έκανε 9,2% στο σύνολο του κοινού και διψήφια ποσοστά πέτυχε στο νεανικό κοινό καταγράφοντας 12,1%, σημειώνοντας το μεγαλύτερο ποσοστό μέσα στην ημέρα μετά το “Criminal minds” που ωστόσο παίζει στη μεταμεσονύχτια ζώνη. Το δεύτερο καλύτερο πρόγραμμα του καναλιού είναι η Φαίη Μαυραγάνη με την ενημερωτική εκπομπή του Σαββατοκύριακου που παρουσιάζει.
Οσο για την αχίλλειο πτέρνα του καναλιού, δεν είναι μία δυστυχώς αλλά πολλές. Ξεχωρίζουμε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού με την Ελλη Στάη, το οποίο μάλιστα χθες έκανε μέσο όρο 2,7% στο νεανικό κοινό, ενώ σε ένα τέταρτο έφτασε και το 1,7%, ενώ στο σύνολο ο μέσος όρος ήταν 4,8%. Ενδεικτικό είναι ότι το αντίστοιχο δελτίο του ΣΚ με την Στέλλα Γκαντώνα κάνει μεγαλύτερα ποσοστά, γεγονός που δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο, όπως φυσικά και τα τεχνικά προβλήματα που κάνουν κρόσια κάθε απόγευμα τα νεύρα της Ελλης Στάη.

- από ρεπορτάζ της Τίνας Μεσσαροπούλου στο tinasmess