ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2018

Τσακωμοί στο Open με φωνές στους διαδρόμους

Καθόλου καλό δεν είναι το κλίμα στο OPEN TV και οι τσακωμοί δίνουν και παίρνουν στο κανάλι. Τα νεύρα όλων είναι σε κακή κατάσταση και αιτία δεν είναι άλλη από τα χαμηλά ποσοστά τηλεθεάσης που σημειώνει το πρόγραμμα στο μεγαλύτερο μέρος του, ενώ τα χρήματα που έχουν δαπανηθεί είναι πολλά. Εξαιρέσεις το “Για την παρέα” του Νίκου Μουτσινά αλλά και η Φαίη Μαυραγάνη στη..
ζώνη του Σαββατοκύριακου που έτσι κι αλλιώς έκανε νούμερα και την εποχή του EPSILON TV.
Κι αν κάποιοι πόνταραν για το πόσο θα μείνει στο κανάλι η Αλκηστις Μαραγκουδάκη, τώρα τα στοιχήματα ποντάρουν στον Τζώνη Καλημέρη, ο οποίος πλέον δεν κρύβει τη δυσαρέσκειά του. Τις προάλλες οι φωνές στους διαδρόμους με την Ελλη Στάη ακόμα ηχούν στα αυτιά κάποιων που κάνουν λόγο για συνθήκες που ούτε σε περιφερειακό κανάλι δεν συναντάς.
Και με την ευκαιρία καλή δύναμη στη Σόνια Καζόνι που αναλαμβάνει το γραφείο Τύπου και δημοσίων σχέσεων του καναλιού. Αργησαν λίγο για να στελεχώσουν μια τόσο νευραλγική θέση αλλά δεν ήταν και το μόνο λάθος που έγινε στο στήσιμο του εν λόγω καναλιού.
Τίνα Μεσσαροπούλου (tinasmess)