ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2018

Θύμωσε η Έλενα Ακρίτα με την Στέγη

Οι καλές καλλιτεχνικές δουλειές και οι εμπνευσμένοι καλλιτέχνες αξιώνονται από τον βαθμό απήχησης που έχουν στο κοινό. Η χορογραφημένη από τον Δημήτρη Παπαϊωάννου παράσταση, στην έκτακτη συνεργασία του με το φημισμένο Χοροθέατρο του Βούπερταλ, θα ανέβει στην Αθήνα τον επόμενο μήνα, αλλά πρώτα ήρθε η φήμη της και μετά θα καταφθάσει αυτή. Έτσι, προκλήθηκαν..
διαδικτυακές «ουρές» για το ηλεκτρονικό κλείσιμο εισιτηρίων και πάρα πολλοί μόλις κατάφεραν να μπουν στο σύστημα, διαπίστωσαν ότι όλα τα εισιτήρια όλων των παραστάσεων (τέσσερις συνολικά) είχαν εξαντληθεί, τριάντα ολόκληρες ημέρες πριν από την πρεμιέρα στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση!
Ανάμεσα στους απογοητευμένους που δεν θα δουν τη δουλειά του διάσημου συμπατριώτη μας και τους 36 χορευτές γερμανικού Χοροθεάτρου, είναι η Έλενα Ακρίτα που εκδήλωσε την απογοήτευσή της, τον θυμό της για τη ακρίβεια, σε ανάρτηση στο fb, η οποία κατέληγε με ένα «Κρίμα, Στέγη!»
- διαβάστε τη συνέχεια στο harddog ΕΔΩ