ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2018

Ολοι οι καλοί χωράνε, στο OPEΝ

Η ποδοσφαιρική εκπομπή που θα ισοπεδώσει τα κλισέ και θα αλλάξει τις συνήθειες δεκαετιών για τις αθλητικές εκπομπές στην Ελλάδα, το Total Football, έρχεται από αυτή την Κυριακή, 25 Νοεμβρίου, στις 23:00 στο ΟPEN.
Σε ρόλο οικοδεσπότη, ο Ντέμης Νικολαΐδης υποδέχεται στο στούντιο συμπαίκτες, φίλους και τους πρωταγωνιστές του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Μαζί του την Κυριακή, δύο ακόμη Πρωταθλητές Ευρώπης του 2004:..
Ο Κώστας Κατσουράνης ως σχολιαστής και ο Άγγελος Μπασινάς ως guest.
Επίσης, αυτή την Κυριακή, ο Γιώργος Δώνης θα κάνει ποδαρικό στο Total Football ως καλεσμένος στο στούντιο της εκπομπής, ενώ τον ίδιο ρόλο θα έχει από τη Θεσσαλονίκη ο Δημήτρης Πέλκας.
Μαζί με τους εκλεκτούς καλεσμένους κάθε εβδομάδας και τον κορυφαίο Έλληνα sportscaster, Αλέξη Σπυρόπουλο, σχολιάζουν και αναλύουν την αγωνιστική δράση της Super League και αναδεικνύουν και θετικούς και αρνητικούς πρωταγωνιστές της, ενώ ο κορυφαίος Έλληνας διαιτητής των τελευταίων 15 ετών, Τάσος Κάκος, θα αναλύει τις επίμαχες φάσεις των αγώνων.
Ο Πάνος Βόγλης μαζί με τη Χριστίνα Βραχάλη και όλη τη δημοσιογραφική ομάδα του OPEN παρουσιάζουν ένα μοναδικό στα χρονικά της ελληνικής τηλεόρασης ποδοσφαιρικό show, όπου πρώην και νυν παίκτες παίρνουν πρωταγωνιστικούς ρόλους στο στούντιο, αναδεικνύουν το fair play και όλα αυτά που μας έκαναν να αγαπήσουμε το ποδόσφαιρο.  Ηighlights των αγώνων του Σαββατοκύριακου, ρεπορτάζ από όλα τα γήπεδακαι πλούσιο θέαμα από τα γήπεδα του κόσμου, με όλα τα γκολ από τα σημαντικά παιχνίδια στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.
Total Football πρεμιέρα Κυριακή 25 Νοεμβρίου στις 23:00 στο ΟPEN