ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2018

Συζήτησε ο Αντώνης Σρόιτερ με τον ΑΝΤ1;

«Συνάντηση και συζήτηση πραγματοποιήθηκε μεταξύ του Αντώνη Σρόιτερ και στελεχών του ΑΝΤ1!» Αυτό γράφει το enimerosi24 που επισημαίνει:
Το περιεχόμενο της συζήτησης αφορούσε τις ειδήσεις και αναμφίβολα το γεγονός ξενίζει, διότι το δελτίο ειδήσεων του καναλιού με τον Νίκο Χατζηνικολάου πάει πολύ καλά σε νούμερα τηλεθέασης και εως αυτή τη στιγμή δεν έχει..
ακουστεί κάποιο παράπονο ή προβληματισμός που να δικαιολογεί τέτοιου τύπου κινητικότητα. Αντίθετα οι ειδήσεις, μαζί με τις εκπομπές του Γ. Παπαδάκη και της Φαίης Σκορδά, από την αρχή της σεζόν ανήκουν στα δυνατά χαρτιά του φετινού προγράμματος του ΑΝΤ1.
Επίσης οι σχέσεις του Νίκου Χατζηνικολάου με το κανάλι είναι εξαιρετικές, παρά το γεγονός ότι αν και οι ιθύνοντες του σταθμού είχαν ανακοινώσει ότι η εκπομπή του δημοσιογράφου «Ενικός» θα ενταχθεί στο φετινό πρόγραμμα του σταθμού, ακόμη δεν έχει υλοποιηθεί η απόφαση.
Με άλλα λόγια γεννιούνται εύλογες απορίες για τις οποίες ακόμη δεν υπάρχουν πειστικές απαντήσεις για τις επαφές Σρόιτερ με τα στελέχη του ΑΝΤ1. Ακόμα και στην περίπτωση που η πρωτοβουλία ανήκει στον παρουσιαστή του ALPHA.
- από το enimerosi24.gr