ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2018

H «Απογευματινή» και οι εκδότες της

Ποιοι θα την χρηματοδοτήσουν

Θέμα χρόνου είναι πλέον η επανέκδοση της εφημερίδας «Απογευματινή» που φιλοδοξεί να εκδοθεί μετά τα Φώτα. Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Documento οι χρηματοδότες του εγχειρήματος κατάφεραν να πάρουν τον τίτλο από την Εθνική Τράπεζα στην οποία ήταν ενεχυριασμένος. Οσον αφορά το ποιοι θα χρηματοδοτήσουν την έκδοση της «Απογευματινής», οι..
πληροφορίες θέλουν να είναι κάποιοι μικρής εμβέλειας κατασκευαστές και ένας γνωστός και καταχρεωμένος εργολάβος δημοσίων έργων, ο οποίος μέχρι πρότινος κινούνταν στην... αριστερή λωρίδα και τώρα, όπως γράφει το Documento, φαίνεται πως είδε το φως το δεξιόν το αληθινόν.
Διευθυντής της εφημερίδας, ως γνωστόν, θα είναι ο έμπειρος εφημεριδάς Χρίστος Μουλίνος. Τα γραφεία της εφημερίδας θα είναι στηΣυγγρού.
Το νέο έντυπο αρχικά σχεδιαζόταν να κρεμαστεί στα περίπτερα το πρώτο δεκαήμερο του Νοεμβρίου. Εκ των πραγμάτων ο στόχος αυτός έμεινε στα χαρτιά και τώρα επαναπροσδιορίζεται χρονικά αλλά και οικονομικά. 

ΥΓ Παραμένει άγνωστο αν στη φημολογούμενη συμφωνία μεταξύ Εθνικής Τράπεζας και επίδοξων εκδοτών περιλαμβάνονται - κα με ποιον τρόπο- τα δεδουλευμένα δεκάδων εργαζομέων που έμειναν στον δρόμο όταν ο προηγούμενος εκδότης, ο εργολάβος Κώστας Σαραντόπουλος, την έριξε στα βράχια.