ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2018

Το Superclasico του αιώνα στο Open με Ρότσα

Αν δεν αναβληθεί πάλι, αυτό το Σάββατο 24 Νοεμβρίου στις 22.00 η Ρίβερ Πλέιτ υποδέχεται την Μπόκα Τζούνιορς στο μεγαλύτερο τελικό όλων των εποχών τον οποίο θα μεταδώσει ζωντανά και αποκλειστικά το Open.
Στη ρεβάνς του συναρπαστικού 2-2 που απολαύσαμε από το ηφαίστειο του «Μπομπονέρα», οι δύο πιο μισητοί αντίπαλοι στον κόσμο συγκρούονται στο εκρηκτικό «Μονουμεντάλ» σε έναν ιστορικό αγώνα με έπαθλο το ιερό..
δισκοπότηρο του Copa Libertadores.
Για πρώτη φορά στα χρονικά οι δύο ομάδες-θρύλοι της Λατινικής Αμερικής με τους εκατομμύρια φανατικούς οπαδούς σε κάθε γωνιά της υφηλίου, τίθενται αντιμέτωπες στον τελικό του «Τσάμπιονς Λιγκ της Νότιας Αμερικής».
Το Open θα συνδεθεί με το «Μονουμεντάλ» από τις 21:45 και θα μεταφέρει στους τηλεθεατές τον συγκλονιστικό παλμό της εξέδρας μέχρι τη σέντρα του ντέρμπι που περιμένει όλος ο πλανήτης.
Ο Μανώλης Σφακάκης θα είναι στην περιγραφή και ο… ντόπιος Χουάν Ρότσα θα είναι στον σχολιασμό του ματς του αιώνα και θα δώσουν στους τηλεθεατές, λεπτό προς λεπτό, κάθε λεπτομέρεια της τιτανομαχίας της Ρίβερ Πλέιτ με την Μπόκα Τζούνιορς. Ενός παιχνιδιού που ονειρεύεται να ζήσει για μία φορά στη ζωή του κάθε φίλος του ποδοσφαίρου.
Η αντιπαλότητα των οπαδών των δύο συλλόγων κάνει την πρωτεύουσα της Αργεντινής το ποδοσφαιρικό κέντρο του κόσμου.
Στο λυκόφως της καριέρας του, ο Κάρλος Τέβες ονειρεύεται να σηκώσει και δεύτερο Copa Libertadores, 15 χρόνια μετά τον θρίαμβο του 2003, ξανά με την αγαπημένη του Μπόκα.
Απέναντί του, ο παλιός και αγαπημένος γνώριμος των Ελλήνων φιλάθλων, Νάτσο Σκόκο, που διψά για το πρώτο Libertadores της καριέρας του, με τη φανέλα της Ρίβερ.
To Open θα προσφέρει σε όλους τους Έλληνες ζωντανά, ελεύθερα και αποκλειστικά και το δεύτερο ιστορικό και καθοριστικό Superclasico, Ρίβερ-Μπόκα, αυτό το Σάββατο.