ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2018

Οσοι ξυπνάνε νωρίς και θέλουν ν' αποφύγουν τον Αυτιά...

...μπορούν να βάλουν ραδιοφωνάκι και ισως ακούσουν κατι ενδιαφέρον... 

Kίτρινη δημοσιογραφία με ονοματεπώνυμο, από τον Γιάννη Παντελάκη και το δυναμικό κείμενό του που καταγράφει τη διαρκή μάστιγα με ενάργεια και θάρρος."Σημείο ART", στην τελευταία εκπομπή της σειράς αυτής και σε άλλη ώρα εκτάκτως για φινάλε.... Αφορμή, η έκδοση του βιβλίου "Η ΧΑΜΕΝΗ ΤΙΜΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ- 20+1 ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΚΙΤΡΙΝΙΣΜΟΥ" (Θεμέλιο). Συντονιστείτε..
ΚΥΡΙΑΚΗ 25/11, 08.00 με 09.00 ΠΡΩΙ, από το Δεύτερο πρόγραμμα της ΕΡΑ, με τον Δημήτρη Τρίκα.
***
Tέσσερα επεισόδια της εξαιρετικής σειράς ντοκιμαντέρ «Η Ιστορία πίσω από το μύθο» (Secrets of History: Cracking the case), παραγωγής Γαλλίας 2012-2016, έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν –σε Α΄ τηλεοπτική μετάδοση- οι τηλεθεατές της ΕΡΤ1 από την Τρίτη 27 έως και την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2018, στις 18:15. Παραγωγή: Martange Productions / Io Production / France Télévisions.
***
Συνταγματική Αναθεώρηση, υποθέσεις διαφθοράς, εκλογές και εθνικά θέματα, θα βρεθούν στο επίκεντρο της «Επόμενης Μέρας» με τον Σεραφείμ Κοτρώτσο, τη Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2018 στις 11 το βράδυ στην ΕΡΤ1. Καλεσμένος στο στούντιο, ο Πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης, σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης με τέσσερις διευθυντές Μέσων Ενημέρωσης. Ο κ. Βούτσης απαντά για τις κοινοβουλευτικές μάχες, τις συγκλίσεις και τις αποκλίσεις των κομμάτων, καθώς και για όλα τα θέματα της πολιτικής επικαιρότητας.