ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2018

Αναστέλλεται η απόφαση προφυλάκισης της καθαρίστριας

Αναστέλλεται η απόφαση προφυλάκισης της 53χρονης καθαρίστριας σύμφωνα με απόφαση που έλαβε το πρωί της Τετάρτης το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων Λάρισας.
Πρόκειται για την υπόθεση που έχει απασχολήσει το Πανελλήνιο και αφορά την καταδίκη σε 10ετη φυλάκιση της καθαρίστριας
από τον Βόλο που παραποίησε το απολυτήριο Δημοτικού.. προκειμένου να βρει δουλειά.Θυμίζουμε ότι την περασμένη εβδομάδα η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ξένη Δημητρίου, είχε ζητήσει να διαβιβαστεί σε εκείνη η απόφαση του δευτεροβάθμιου δικαστηρίου προκειμένου να τη μελετήσει για να κινηθούν οι διαδικασίες της αναίρεσης, ενώ και οι συνήγοροι της γυναίκας κατέθεσαν αίτηση αναίρεσης.
 Η 53χρονη αποφυλακίστηκε για λόγους υγείας, καθώς είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης στον Άρειο Πάγο.

ΥΓ  Η περιπέτεια της καθαρίστριας δεν έχει τελειώσει. Υπάρχει ο Αρειος Πάγος. Και το πιο βασικό: να δικαιωθεί και ως προς τα ασφαλιστικά της και να βρει δουλειά για να συνεχίσει να στηρίζει την οικογένειά της...