ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2018

Αναστάτωση στο OPEN για τις μαζικές «απομακρύνσεις»

Αναβρασμός επικρατεί στο Open από την Παρασκευή, καθώς αποχώρησαν (απολύθηκαν;) πολλοί συνεργάτες του καναλιού. Πληροφορίες μιλάνε για αποχώρηση περίπου 15 ατόμων. Συγκεκριμένα στην εκπομπή της Σάσας Σταμάτη στον ΣΚΑΪ, ο Μ. Βυθούλκας ανέφερε: «Χθες έφυγαν 15 άτομα από το Open, ανάμεσά τους η Νανά Παλαιτσάκη κι ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης. Οι πληροφορίες μου λένε ότι απομακρύνθηκαν..
από τον σταθμό».
 ***
Μετά την πολυσυζητημένη πρεμιέρα της προηγούμενης Κυριακής, που προκάλεσε αίσθηση και τάραξε για τα καλά τα λιμνάζοντα νερά των αθλητικών εκπομπών της ελληνικής τηλεόρασης, ο Ντέμης Νικολαϊδης επιστρέφει με ακόμη πιο δυνατό ρόστερ! Αυτή την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου στις 11 το βράδυ, εκτός από τον Κ. Κατσουράνη, ο Ντέμης φιλοξενεί στο Total Football άλλους το Στέλιο Γιαννακόπουλο και τον Άγγελο Χαριστέα, ενώ το τρίτο νέο μέλος της παρέας είναι ο Π. Κονέ.
***
Αν έχετε καινούργια συσκευή τηλεορασης, ξέρετε από αυτές της black friday αποφύγετε να δείτε ειδήσεις στο κεντρικό δελτίο του τηλεοπτικού σταθμού STAΡ. Υπάρχει φόβος να την σπάσετε. Φθηνός εθνικισμός και εξοργιστικά δακρύβρεχτα «ρεπορτάζ». Δυστυχώς...
***
Με κεντρικό θέμα το ολοήμερο αφιέρωμα που πραγματοποιεί η ΕΡΤ, την Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου, στο «Χαμόγελο του Παιδιού» και με πλούσια θεματολογία, κυκλοφορεί η «Ραδιοτηλεόραση». Στο 46ο τεύχος, οι αναγνώστες ενημερώνονται για 23ετή δράση και προσφορά του Οργανισμού, αλλά και για τους τρόπους στήριξής του, στο πλαίσιο του αφιερώματος της ΕΡΤ στις 5 Δεκεμβρίου, Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού.