ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2018

«Καταφύγιο» για απατεώνες τα sites με αγγελίες πώλησης μεταχειρισμένων ΙΧ

Σε «καταφύγιο» για επιτήδειους εμπόρους που παραπλανούν ανυποψίαστους πελάτες έχει μετατραπεί το Διαδίκτυο μέσω των αγγελιών πώλησης μεταχειρισμένων αυτοκινήτων καθώς καμία νομοθεσία δεν μπορεί να τους προστατεύσει.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα της ασυδοσίας που επικρατεί στις ιστοσελίδες πώλησης μεταχειρισμένων αυτοκινήτων..
αποτελεί η καταγγελία του Χ.Δ. στο NewsAuto.gr ο οποίος μέσω αγγελίας στο Διαδίκτυο ανακάλυψε την «ευκαιρία» για την απόκτηση ΙΧ αλλά όπως αποδείχθηκε εξελίχθηκε σε εφιάλτη καθώς όχι μόνο αυτοκίνητο δεν υπήρχε αλλά επίσης έχασε και αρκετές χιλιάδες ευρώ που είχε δώσει ως προκαταβολή.
Ο Χ.Δ. όμως είχε την υπομονή και τα χρήματα και κατάφερε μετά από δύο χρόνια περίπου να καταδικάσει τον επιτήδειο έμπορο χωρίς ωστόσο μέχρι σήμερα να έχει εισπράξει τα χρήματα της αποζημίωσης που του ορίζει η δικαστική απόφαση .Πέρα από αυτό ο εν λόγω καταναλωτής αντιλήφθηκε πως ο καταδικασμένος έμπορος μεταχειρισμένων αυτοκινήτων εξακολουθεί να διαφημίζει τα αυτοκίνητά του μέσω γνωστών ιστοσελίδων πώλησης μεταχειρισμένων οχημάτων στο Διαδίκτυο εξαπατώντας έτσι και άλλους καταναλωτές.
- από ρεπορτάζ του Γιώργου Κ. Ανδρή στο movenews ΕΔΩ