ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2018

Ακρίτα: Κι εγώ οικογενειάρχισσα είμαι κύριε Μάρκο μου

Νέο επεισόδιο στην αντιπαράθεση ανάμεσα στην Ελενα Ακρίτα και τον Μάρκο Σεφερλή μετά
το ξέσπασμα του ηθοποιού-παρουσιαστή στην εκπομπή «Μετά τα Μεσάνυχτα» της Ελεωνόρας Μελέτη. Η δημοσιογράφος επανέρχεται και με νέα ανάρτηση στο facebook σχολιάζει με λεπτή ειρωνεία τους θαυμαστές του ηθοποιού και όσα γράφουν για..
εκείνη στα social media.
Οπως αναφέρει η Ακρίτα ειρωνευόμενη, τελεί εν αναμονή της μήνυσης του ηθοποιού και όσο συμβαίνει αυτό ευχαριστεί θερμά τους θαυμαστές του «για την κοσμιότητα και την λογιότητα των διαδικτυακών σχολίων» που την  αφορούν. «Ειλικρινά με συγκινεί η ευφράδεια και το επίπεδο τους - ιδίως στα σημεία με τους ψόφους και καρκίνους που εύχονται στην οικογένεια μου και σε μένα. Τα απολαμβάνω όλα, τα συγκεντρώνω όλα και τα φυλάω στο μέρος της καρδιάς και όχι μόνον. Edit δεν αναρτώ screenshots με άδειο στομάχι» γράφει χαρακτηριστικά η Ελενα Ακρίτα.

Η δημοσιογράφος στα υστερόγραφά της απαντά σχετικά και με τον γιο του Σεφερλή και την ενόχληση του παιδιού, γράφοντας: «Όσο για το παιδί σας κύριε Σεφερλή υπεύθυνος είστε εσείς, όπως εγώ είμαι υπεύθυνη για το δικό μου παιδί. Ταράχτηκε ο γιος σας με το αυτά που έγραψα εγώ, αλλά όχι με αυτά που γράφετε εσείς; Εκτός αν δεν έχει έρθει ποτέ στο Δελφινάριο ή αν στο σπίτι σας δεν έχετε συσκευή τηλεόρασης να σας καμαρώσει».
Και η Ελενα Ακρίτα κλείνει την ανάρτησή της σημειώνοντας σκωπτικά: «Κι εγώ οικογενειάρχισσα είμαι κύριε Μάρκο μου αλλά δυστυχώς βάλλεται ο κλάδος αχ εκεί μας κατάντησαν οι αλήτες».