ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2018

Η αμφισβήτηση των γκάλοπ και οι κρυφές δημοσκοπήσεις

Σε πλήρη αμφισβήτηση -αν όχι και διάψευση- των δημοσκοπήσεων που εξακολουθούν να δινουν τα ΜΜΕ, προχώρησε ο Πάνος Σκουρλέτης. Ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ επικαλούμενος τις μυστικές μετρήσεις κοινής γνώμης, που διενεργούν όλα τα κόμματα, επισημαίνει με νόημα ότι «υπάρχει μια σαφής μεταστροφή του κόσμου υπέρ της κυβέρνησης» την οποία,.. όπως αναφέρει, θεωρεί «απολύτως εξηγήσιμη, καθώς η έξοδος από το τελευταίο πρόγραμμα συνδυάζεται με συγκεκριμένα μέτρα που βελτιώνουν τη ζωή μεγάλων τμημάτων της κοινωνίας».
Ο Πάνος Σκουρλέτης μιλώντας στην εφημερίδα ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ και στην Κατερίνα Ακριβοπούλου κάνει λόγο για δημοσκοπήσεις που υπάρχουν στα χέρια των κομμάτων, χωρίς να δημοσιοποιούνται και οι οποίες «δίνουν μια διαφορετική εικόνα από αυτή που μας παρουσιάζουν τα ΜΜΕ».
Ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ ερωτηθείς σχετικά με ενδεχόμενη υποψηφιότητα της Κατερίνας Νοτοπούλου για το δήμο Θεσσαλονίκης, άφησε ορθάνοιχτο παράθυρο λέγοντας ότι «εάν και εφόσον κατατεθεί η πρόταση για την κυρία Νοτοπούλου, θα πρόκειται για μια ισχυρή και ελπιδοφόρα υποψηφιότητα». Επίσης αχρακτήρισε «φήμες και μόνο φήμες» τα όσα ακούγονται για στήριξη εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ «μεγάλου ονόματος του αθλητισμού» για δήμαρχο Αθηναίων.