ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2018

Μητσοτάκης για «Απογευματινή»: Προχωράτε, εγώ είμαι εδώ

Επενδυτές με υποσχετική...

Αγώνα για να μπει στον εξωδικαστικό συμβιβασμό δίνει ένας εκ των φερόμενων επενδυτών για την έκδοση της «Απογευματινής» ή « Νέας Απογευματινής». Αυτό γράφει η εφημερίδα Documento που επισημαίνει πως ο εν λόγω επενδυτής ουδόλως ανησυχεί για τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει. Κι αυτό γιατί,..
όπως ισχυρίζεται, έχει αποσπάσει διπλή υπόσχεση από τον Κυριάκο Μητσοτάκη: αφενός η ΝΔ να στηρίξει το νέο εγχείρημα και αφετέρου ο πρόεδρος της ΝΔ να «μιλήσει» σε παράγοντες της διαφημιστικής αγοράς για να βοηθήσουν την εκδοτική προσπάθεια.
Πάντως παρά τις καθυστερήσεις, όπως ακούγεται, είναι πλέον θέμα χρόνου η επανέκδοση τη «Απογευματινής» και φιλοδοξία των υπευθύνων είναι να εκδοθεί μετά τα Φώτα.
Οσον αφορά το ποιοι θα χρηματοδοτήσουν την έκδοση της «Απογευματινής», οι πληροφορίες του Documento θέλουν να είναι κάποιοι μικρής εμβέλειας κατασκευαστές και ένας γνωστός (και καταχρεωμένος) εργολάβος δημοσίων έργων

ΥΓ Παραμένει άγνωστο αν στη φημολογούμενη συμφωνία μεταξύ Εθνικής Τράπεζας (όπου ήταν ενεχυριασμένος τίτλος της Απογευματινής) και επίδοξων εκδοτών περιλαμβάνονται - καi με ποιον τρόπο- τα δεδουλευμένα δεκάδων εργαζομένων που έμειναν στον δρόμο όταν ο προηγούμενος εκδότης, ο εργολάβος Κώστας Σαραντόπουλος, την έριξε στα βράχια.