ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2018

ΝΔ και Μητσοτάκης βαριά εκτεθειμένοι στην ακροδεξιά κατρακύλα

Επίθεση ΣΥΡΙΖΑ για τις υποκινούμενες ακροδεξιές κινητοποιήσεις στα σχολεία

Σκληρή κριτική στη ΝΔ και προσωπικά στον πρόεδρό της Κυριάκο Μητσοτάκη, εξαπολύει ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τη στήριξη του Μάκη Βορίδη και της ΔΑΚΕ στις ακροδεξιές κινητοποιήσεις στα σχολεία.
«Μέχρι χθες, δήλωση στήριξης των ακροδεξιών κινητοποιήσεων..
μερίδας μαθητών, είχε κάνει μόνο ο Μιχαλολιάκος. Σήμερα, τη σκυτάλη πήρε ο διάδοχός του στην ηγεσία της Νεολαία ΕΠΕΝ και  νυν  κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Μ. Βορίδης, ο οποίος, με δηλώσεις του στον ρ/σ 24/7 προσφέρει πλήρη πολιτική κάλυψη στις εθνικιστικές και ακροδεξιές κινητοποιήσεις στα σχολεία, αναφερόμενος σε «πατριωτική ευαισθησία». Η δε ΔΑΚΕ Καθηγητών σε κατάπτυστη ανακοίνωσή της στηρίζει απροκάλυπτα τις κινητοποιήσεις, μιλώντας για «εθνική αφύπνιση» των μαθητών απέναντι στον 'εθνομηδενισμό'» αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ.
«Η αξιωματική αντιπολίτευση και προσωπικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι βαριά εκτεθειμένοι από αυτήν την ακροδεξιά κατρακύλα. Συναγωνίζονται σε μισαλλόδοξο και εμφυλιοπολεμικό λόγο με τη Χρυσή Αυγή. Η εκπαιδευτική κοινότητα και το μαθητικό κίνημα, που έχουν δώσει μάχες για την ένταξη των προσφυγόπουλων στα σχολεία και την κοινωνία, δεν θα επιτρέψουν σε κανέναν να σπείρει το εθνικιστικό μίσος και να διχάσει τη νεολαία. Τα αιτήματα για μόρφωση, δημιουργική απασχόληση, βελτίωση της καθημερινότητας και δικαιώματα, ενώνουν τους νέους σε έναν ορίζοντα δημοκρατικής αναγέννησης της χώρας» τονίζει το κυβερνών κόμμα.