ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2018

Τι συζήτησαν οι «νέοι» της ΕΡΤ με τον Π. Καλφαγιάννη

Στα γραφεία της ΠΟΣΠΕΡΤ πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη συνάντηση του Δ.Σ της ΠΟΣΠΕΡΤ με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΕΡΤ Γιάννη Δρόσο και τα νέα μέλη του Δ.Σ Δημήτρη Παπαδημητρίου και Λευτέρη Αρβανίτη που είναι εξουσιοδοτημένοι για θέματα της ραδιοφωνίας και της ΕΡΤ3 αντίστοιχα.
Ο πρόεδρος της ΠΟΣΠΕΡΤ Παναγιώτης Καλφαγιάννης.. εκ μέρους του Δ.Σ, αναφέρθηκε στα «καυτά» θέματα που αφορούν στους εργαζόμενους και τα οποία παραμένουν εκκρεμή, χρονίζοντα και μέχρι στιγμής άλυτα, καθώς επίσης και σε ζητήματα που έχουν σχέση με τη λειτουργία, τις υποδομές, το παρόν και το μέλλον της ΕΡΤ.
Ο Γ. Δρόσος συμφώνησε ότι οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ είναι η πραγματική περιουσία της ΕΡΤ μαζί με το πρόγραμμά της και αναφέρθηκε στη σημειολογική αξία της σημερινής παρουσίας του ιδίου και των νένων μελών του Δ.Σ στα γραφεία της ΠΟΣΠΕΡΤ.
Συμφωνήθηκε ότι Διοίκηση και εργαζόμενοι με ουσιαστικό διάλογο και συνεννόηση, θα προχωρήσουν σε δράσεις και παρεμβάσεις, ώστε να υλοποιηθούν γρήγορα και με τον καλύτερο τρόπο όλα όσα απαιτούνται για τους εργαζόμενους, την ανάπτυξη και την πρόοδο της ΔΗΜΟΣΙΑΣ ραδιοτηλεόρασης, με ισονομία , δικαιοσύνη και διαφάνεια , ώστε να υπάρχει καθεστώς ομαλού εργασιακού κλίματος.