ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2018

Αλλαγές στην διοικητική πυραμίδα του Alpha

Eγινε η πρώτη αλλαγή στην διοικητική πυραμίδα του Alpha μετά την είσοδο της Motor Oil. Στο νέο ΔΣ στον Alpha, χωρίς (ακόμα) τον Μανώλη Δραϊνάκη, από την 12η Νοεμβρίου τη θέση του προέδρου της Alpha Δορυφορική Τηλεόραση Α.Ε., όπως γράφει το e-tetradio, ανέλαβε ο Μαν. Μαλέλης, συνεργάτης του Δ. Κοντομηνά και εκείνη του διευθύνοντος..
συμβούλου ο Μιχ. Παπαδόπουλος. Παραμένουν στο ΔΣ του Alpha ο Δ. Βερύκιος ως αντιπρόεδρος και ο Β. Παπαδρόσος με την Άννα Σούρπη ως μέλη.
***
Το «Καλημέρα Ελλάδα» με τον Γιώργο Παπαδάκη παραμένει πρώτο και τον Νοέμβριο με μέσο όρο τηλεθέασης 25,4% στο δυναμικό κοινό «18-54» καταγράφοντας αύξηση 3,7 μονάδων σε σχέση με τον Οκτώβριο. Η μακροβιότερη ενημερωτική εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης τερματίζει πρώτη στη ζώνη μετάδοσης με 7 μονάδες διαφορά από το δεύτερο κανάλι.
***
Οι καταλήψεις για τη συμφωνία των Πρεσπών, τα μέτρα στήριξης των ασθενέστερων, η αλλαγή ατζέντας από την κυβέρνηση, η στάση της αντιπολίτευσης, οι υποψηφιότητες για τις αυτοδιοικητικές εκλογές αλλά και η κατάσταση στον νευραλγικό τομέα της Υγείας, θα βρεθούν στο επίκεντρο της «Επόμενης Μέρας» με τον Σεραφείμ Κοτρώτσο, τη Δευτέρα 3 και την Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2018 στις 11 το βράδυ στην ΕΡΤ1.
***
Ολοήμερο αφιέρωμα για την προβολή των δράσεων και την ενίσχυση του «Χαμόγελου του Παιδιού» πραγματοποιεί η ΕΡΤ την Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2018, μέσα από τα τηλεοπτικά κανάλια της, τα ραδιόφωνα και τα Νέα Μέσα. Ειδικότερα, από νωρίς το πρωί μέχρι και αργά το βράδυ, η ΕΡΤ1, η ΕΡΤ2, η ΕΡΤ3, όλα τα ραδιόφωνα της ΕΡΤ και η ERT World θα φιλοξενήσουν εκτεταμένα θεματικά αφιερώματα και ντοκιμαντέρ με επίκεντρο τις δράσεις του, καθώς και θεματικές ενότητες σε ενημερωτικές εκπομπές και στα δελτία ειδήσεων.