ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2018

Η Τσαπανίδου στο τηλεοπτικό στρατηγείο του Μαρινάκη

(Φωτογραφία)

Eίναι γνωστό και έχει ήδη ανακοινωθεί ότι η τηλεπαρουσιάστρια Πόπη Τσαπανίδου ανέλαβε διευθύντρια στο νέο τηλεοπτικό κανάλι ιδιοκτησίας Βαγγέλη Μαρινάκη. Mάλιστα η Alter Ego στις 25 Οκτωβρίου σε επίσημη ανακοίνωσή της για τη συνεργασία με την Τσαπανίδου ανέφερε ότι «με την πολυετή εμπειρία της σε ενημέρωση και ψυχαγωγία μέσα στη..
δημοσιογραφική της πορεία, η κα Πόπη Τσαπανίδου αποτελεί εγγύηση για την ποιότητα και την αντικειμενικότητα του περιεχομένου του τηλεοπτικού εγχειρήματος της Alter Ego».
Η παρουσιάστρια, ανέλαβε τα νέα καθήκοντά της στον τηλεοπτικό σταθμό (που είναι ακόμη στα χαρτιά) και πόζαρε δίπλα σε... κατακόκκινο χριστουγεννιάτικο δέντρο ποστάροντας τη φωτογραφία στην προσωπική της σελίδα στο instagram με σχόλιο: «Νέα δουλειά, νέος χώρος, νέοι άνθρωποι, νέοι στόχοι, νέες ελπίδες, νέες προσπάθειες, νέα όνειρα. Και ένα ολοκαίνουριο κατακόκκινο χριστουγεννιάτικο δέντρο να σηματοδοτεί την έναρξη της καλύτερης εποχής του χρόνου! Καλά να είμαστε παιδιά. #christmastree #christmasmood #beginnings #newjobnewlife #newstart».