ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2018

Ξύλο για το δάνειο του σαϊτάρχη δημοσιογράφου

Ενα απίστευτο περιστατικό ξυλοδαρμού μεταξύ του προέδρου της Τράπεζας Αττικής Παναγιώτη Ρουμελιώτη και του διευθύνοντος συμβούλου Θεόδωρου Πανταλάκη είδε το φώς της δημοσιότητας τις προηγούμενες ημέρες. Επ΄αυτού έγραψε στη στήλη του και ο σχολιογράφος της εφημερίδας ΤΑ ΝΕΑ Γ. Παπαχρήστος όπου μεταξύ άλλων ισχυρίζεται:..

"Ενας «δικός μας» (φιλοσυριζαίος) δημοσιογράφος φαίνεται πως είναι η «πέτρα του σκανδάλου» για το ξύλο που έπαιξαν προ εβδομάδος ο πρόεδρος με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Attica Bank Τάκης Ρουμελιώτης και Θόδωρος Πανταλάκης. Για την ακρίβεια και όπως λένε οι κακές οι γλώσσες, ξύλο έπαιξε ο θαλερός Ρουμελιώτης χρησιμοποιώντας ως σάκο του μποξ τον Πανταλάκη.

Κατά τις … χειρότερες δε, από τις κακές γλώσσες, το αντικείμενο της διαμάχης των δύο κυρίων ήταν δάνειο ύψους 100.000 ευρώ που αιτήθηκε ο δημοσιογράφος (με… «επισυναπτόμενη» μάλιστα τη «θετική εισήγηση» κορυφαίου υπουργού της κυβέρνησης), αλλά ο κύριος Πανταλάκης έγραψε επάνω «κρατείται», και δεν άναψε το πράσινο φως για την εκταμίευση.
Το αποτέλεσμα ήταν να κληθεί από τον κύριο Ρουμελιώτη για εξηγήσεις ως προς το «κρατείται», ο άλλος φέρεται να απάντησε σε υψηλούς τόνους υποστηρίζοντας ότι δεν υπάρχουν καθαρές εγγυήσεις για την παροχή του δανείου, και πως εκτός των άλλων από εβδομάδων έχει στοχοποιηθεί από το site του συγκεκριμένου δημοσιογράφου.
Κατά τη γνώμη μου, το λάθος του ήταν ότι «χρέωσε» στον πρόεδρο της τράπεζας τα επιθετικά δημοσιεύματα, τα οποία μάλιστα χαρακτήρισε «εκβιαστικά» και «απειλητικά». Τον χαρακτήρισε «εμπνευστή», ο Ρουμελιώτης θεώρησε εαυτόν θιγέντα, και από λόγο σε λόγο ήρθαν στα χέρια, με χαμένο τον Πανταλάκη."