ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2018

«Έλληνες δημοσιογράφοι στην υπηρεσία πρεσβείας»

«Έλληνες δημοσιογράφοι στην υπηρεσία πρεσβείας με εντολές για διατεταγμένα δημοσιεύματα και επιχειρήσεις που θυμίζουν μυστικές υπηρεσίες. Διαρροή – βόμβα από τους Anonymous. Οργάνωση που χρηματοδοτείται από το Foreign Office εμφανίζεται ως μακρύ αντιρωσικό χέρι στη χώρα μας και την Ευρώπη. Τι απαντούν οι εμπλεκόμενοι.».
Αυτά αναφέρονται στο..
πρωτοσέλιδο της κυριακάτικης εφημερίδας Documento όπουμπαρατίθενται και φωτογραφίες των «εμπλεκομένων».
***
Στην ειδική έκδοση DOCμνήμες που κυκλοφορεί με το Documento και με αφορμή τη συμπλήρωση δέκα χρόνων από από την δολοφονία του 15χρονου Αλέξη Γρηγορόπουλου από τον αστυνομικό Επαμεινώντα Κορκονέα, μιλά αποκλειστικά η μητέρα του Αλέξανδρου Τζίνα Τσαλικιάν. Παράλληλα παρουσιάζονται μαρτυρίες από αυτόπτες μάρτυρες αλλά και τότε μαθητές που βγήκαν στους δρόμους για να διαδηλώσουν. Αναλυτικά παρουσιάζονται ακόμα οι δικαστικές εξελίξεις αλλά και οι προσπάθειες που έγιναν προκειμένου να υπάρξει αρχικά συγκάλυψη των πραγματικών γεγονότων της δολοφονίας.