ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2018

Focus στην ιταλική κρίση

Την Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 23:00 στην ΕΡΤ1, σε απευθείας μετάδοση από τη Ρώμη ο Πάνος Χαρίτος κάνει «Focus» στην ιταλική κρίση.
Θα γίνουν πράξη οι κυρώσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης; Πόσο θα τεντώσουν το σχοινί Ρώμη και Βρυξέλλες; Πώς αντιδρούν οι αγορές; Πώς και πόσο αυτό το ιδιότυπο «μπρα- ντε- φερ» επηρεάζει τις οικονομίες των άλλων χωρών και πώς της Ελλάδας;.. Σε μια αποκλειστική συνέντευξη στον Πάνο Χαρίτο ο πρώην πρωθυπουργός Ματέο Ρέντσι ανοίγει τα χαρτιά του, κάνει τον απολογισμό του και τις δικές του εκτιμήσεις. Το δικό τους βαρόμετρο δίνουν ο πρόεδρος του Ινστιτούτου Δημοσκοπήσεων «Tecne» Κάρλο Μπουταρόνι, ο καθηγητής Οικονομίας στο Πανεπιστήμιο «La sapienza di Roma» Φίλιπο Ρομπέρτο Πιτσούλι, ο διευθυντής της «Republica online» Μάσιμο Τζιανίνι, η διευθύντρια του «Manifesto» Νόρμα Ραντζιέρι, καθώς και ο γερουσιαστής του κόμματος των 5 αστέρων Στένι ντι Πιάτσα.