ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 3 Ιουλίου 2018

Ραγκούσης σε Φώφη: Αρνούμαι να με καταστήσεις κι εμένα υπάλληλο του Μαρινάκη

Σε «δόλιο πολιτικό σχέδιο» του Κυριάκου Μητσοτάκη για την «αιχμαλωσία» της Κεντροαριστεράς αναφερόταν ο Γιάννης Ραγκούσης, στην συνέντευξη που είχε παραχωρησει στην «Εφημερίδα των Συντακτών- Σαββατοκύριακο» και στον Δημ. Κουκλουμπέρη. Η συνέντευξη είχε προκαλέσει αντιδράσεις γιατί ο Ραγκούσης χτύπησει «καμπανάκι» στο ΚΙΝΑΛ καθώς, όπως ανέφερε..
«ο κύριος Μητσοτάκης με λεφτά του κ. Μαρινάκη επιχειρεί να χειραγωγήσει το Κίνημα Αλλαγής» (αυτός ήταν και ο πρωτοσέλιδος τίτλος της ΕφΣυν - δείτε ΕΔΩ).
Με αφορμή τα παραπάνω και την αυστηρή κριτική που άσκησε ο Ραγκούσης εκ νέου στη Φώφη Γεννηματά (την κατηγόρησε ότι ακολουθεί ένα δρόμο προς ΝΔ και Μητσοτάκη, με αποτέλεσμα να έχει αποκοπεί από την εκλογική βάση της Κεντροαριστεράς), το Κίνημα Αλλαγής έδειξε την έξοδο στον Γιάννη Ραγκούση με σημερινή δήλωση του εκπροσώπου Τύπου Παύλου Χρηστίδη.
Είχαν προηγηθεί και δηλώσεις Ραγκούση στον ΣΚΑΙ με τις οποίες καταλόγιζε στην Γεννηματά αντιδημοκρατική στάση, δίνοντας έμφαση στο ζήτημα του Μακεδονικού.
Σε δεύτερο χρόνο ο Ραγκούσης ανέβασε στο twitter σχόλιο επαναφέροντας τις αιχμές του περί Μαρινάκη:

«Αγαπητή Φώφη, απαντώντας στην ανακοίνωσή σου θα ήθελα παρακαλώ να κατανοήσεις ότι δεν συμπεριφέρομαι ως στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ αλλά ως μέλος της ΚΠΕ του ΚΙΝΑΛ-στο οποίο παραμένω-ο οποίος απλώς αρνούμαι να με καταστήσεις κι εμένα υπάλληλο του κ. Μαρινάκη κι υπεργολάβο του κ. Μητσοτάκη».