ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 2 Ιουλίου 2018

Real Group: ποιους (δεν) ευχαριστεί ο Δ. Μιχαλέλης

Ο Δημήτρης Μιχαλέλης ανέλαβε από σήμερα γενικός διευθυντής Ενημέρωσης τού Epsilon, αφήνοντας σε άλλους τα διευθυντικά καθήκοντά του στο Real Group (δείτε ΕΔΩ).
Σε άτονο (χωρίς τόνους) σημείωμά του στο fb  ο Μιχαλέλης αναφέρεται και στον Νίκο Χατζηνικολάου, τον οποίο χαρακτηρίζει «εμπνευσμένο καπετάνιο»: Σ αυτο το «μαγαζί» ευτύχησα να γνωρίσω λογιών λογιών ανθρώπους. Καποιοι εξ αυτών με..
συμπάθησαν-κάποιοι οχι. Το ιδιο κι εγώ: οταν δίνουμε την ψυχή μας στη δουλειά, δεν μπορει να είμαστε με όλους καλά-ή κακά…
Το ταξιδι των εννέα ετων ηταν περιπετειώδες, άλλες φορές δυσκολο, αλλες εύκολο. Σχεδον πάντα μαγευτικο. Αυτο είναι το καλό με τα ταξιδια: όταν έχεις εμπνευσμένους καπεταναίους, οπως τον Νίκο Χατζηνικολάου και ακάματους τιμονιέρηδες οπως τον Στέργιο, το ταξίδι γινεται πάντα με πυξίδα την ψυχή και προορισμό αλλη μια επιτυχία.

Διαβάστε αναλυτικά τι έγραψε ο Δ. Μιχαλέλης στο fb:
«Λοιποοοοοον…
Παρακαλω την προσοχη σας: 
Αυτο το τευχος της Real ειναι συλλεκτικο. 
Διοτι σε λιγους μηνες θα ψαχνετε να βρειτε που ειχατε ακουσει για εργα που πνιγονται στη γραφειοκρατια, για ευθυνες που πρεπει να αποδιδονται, για το νεο «status» στο μεταναστευτικο κλπ κλπ.

Και θα λετε το διαβασα στη Real.
Παρεμπιπτοντως, αυτο το φυλλο ειναι «ιδιαιτερο» και συλλεκτικο για μενα. Ειναι το τελευταιο που θα εχει τη φωτογραφια μου αναμεσα στους συνεργατες-στελεχη. Αυτο απο μονο του θα αποτελουσε μια εξεχουσα τιμη.
Πλην ομως η ΚΟΡΥΦΑΙΑ τιμη ηταν η -ας πουμε- παρουσια μου εννεα χρονια σ εναν Ομιλο που με τα οποια λαθη, αβλεψιες, γκέλες, οδηγος ηταν η Εντιμοτητα, το Παθος για την πρωτια, η Αγωνια για τη Διακριση: δηλαδη η Μαχη για την Ενημερωση. Της οποιας απαραιτητοι οροι ειναι οι παραπανω…
Σ αυτο το «μαγαζι» ευτυχησα να γνωρισω λογιων λογιων ανθρωπους. Καποιοι εξ αυτων με συμπαθησαν-καποιοι οχι. Το ιδιο κι εγω: οταν δινουμε την ψυχη μας στη δουλεια, δεν μπορει να ειμαστε με ολους καλα-ή κακα…
Το ταξιδι των εννεα ετων ηταν περιπετειωδες, αλλες φορες δυσκολο, αλλες ευκολο. Σχεδον παντα μαγευτικο. Αυτο ειναι το καλο με τα ταξιδια: οταν εχεις εμπνευσμενους καπεταναιους, οπως τον Νίκος Χατζηνικολάου και ακαματους τιμονιερηδες οπως τον Στεργιο, το ταξιδι γινεται παντα με πυξιδα την ψυχη και προορισμο αλλη μια επιτυχια.
Παντως, φθανοντας στο δικο μου «λιμανι αποβιβασης» οι ευχαριστιες μου δεν πηγαινουν μονο και αποκλειστικα στους δυο προαναφερθεντες.
Κυριως θα ηθελα να ευχαριστησω ολους εκεινους κ εκεινες που εννεα χρονια (ειτε στην εφημεριδα, ειτε στο ραδιοφωνο-για λίγο) μου εμαθαν πραγματα και μου προσφεραν τη μοναδικη εμπειρια να ζησω εξαιτιας τους τη ΜΑΓΕΙΑ της Κορυφης.
(σ.σ: για οσους υπηρξαμε σε εφημεριδα&ραδιοφωνο δεν τους ευχαριστω. Ηδη θα καταλαβαν οτι θα πορευομαστε «μαζι». Ασχετως αν δεν επιβεβαιωνεται παντα «γεωγραφικα» η συνυπαρξη μας…).
Ρεπορτερς, ατελιε, διορθωση, υλατζηδες, γραμματεια, παραγωγη, κλητηρες, παραγωγοι, συνταξη, ηχοληπτες, εσωτερικοι συντακτες στο site, αρχισυντακτες, διευθυντες: αυτη ειναι η ΨΥΧΗ του RealGroup και αυτους ευχαριστω που ειχα την Τυχη να συνεργαστω μαζι τους!!!»