ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 2 Ιουλίου 2018

Γειά σου Σταύρο και κυρ Σταύρο

Ανέλαβε και επίσημα ο Β. Χιώτης διευθυντής στη Βραδυνή

Ο Βασίλης Χιώτης ανέλαβε και επίσημα καθήκοντα Διευθυντή στη ΒΡΑΔΥΝΗ της Κυριακής του Σταύρου Μήτση, στα πλαίσια των οργανωτικών αλλαγών της εφημερίδας.
Οπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση «πρόκειται για στέλεχος με 35ετή εμπειρία στο χώρο των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και..
του Τύπου, έχοντας διατελέσει μεταξύ άλλων Πολιτικός Συντάκτης στις εφημερίδες ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, ΒΗΜΑ και ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, Γενικός Διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του Ομίλου ALPHA, Γενικός Διευθυντής του ραδιοφωνικού σταθμού ΒΗΜΑFM, Αρχισυντάκτης της εφημερίδας το ΒΗΜΑ, καθώς και Γενικός Διευθυντής του ραδιοφωνικού σταθμού ΘΕΜΑ FM. Κοινός στόχος της Διοίκησης και του νέου Διευθυντή είναι ο εκσυγχρονισμός της έντυπης και ηλεκτρονικής παρουσίας της Βραδυνής, σύμφωνα με τις ανάγκες του αναγνωστικού κοινού και των χρηστών του διαδικτύου, πάντα στην υπηρεσία της έγκυρης και αξιόπιστης ενημέρωσης».

 ΥΓ: Την περασμένη εβδομάδα στις εγκαταστάσεις της Βραδυνής ο Β. Χιώτης έκανε την πρώτη του συνάντηση µε τους εργαζοµένους, στη διάρκεια της οποίας ο εκδότης της «Βραδυνής» Σταύρος Μήτσης  είπε ότι θα γίνει προσπάθεια ώστε να καταστεί πιο εµπορικός ο τίτλος και να προχωρήσει ο πλήρης ανασχεδιασµός τόσο στην εµφάνισή της όσο και στο περιεχόµενό της. Κάποιοι είπαν πως ο Β. Χιώτης βρήκε ξανά αφεντικό (μετά τον Ψυχάρη) που ακούει στο όνομα Σταύρος.