ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 6 Ιουλίου 2018

Λευτέρης αντί Γιάννη

Ο Λευτέρης Αμπατζής συμπλήρωσε το κενό που άφησε ο Γιάννης Σερέτης αποχωρώντας από τη μεσημεριανή εκπομπή τού Sport24.gr «Ανατροπή και πέναλτι». Πρόκειται για μια πολύ καλή λύση –ίσως την καλύτερη για τα δεδομένα αυτήν την εποχή στον όμιλο του 24Media και το διαθέσιμο έμψυχο δυναμικό του σταθμού που είναι..
ελεύθερο από ρεπορτάζ και άλλες υποχρεώσεις στο πρόγραμμα. Κατά τα άλλα, στη σύνθεση της εκπομπής παραμένουν οι άλλοι δύο παραγωγοί, δηλαδή ο Βαγγέλης Μίχος και o Σταύρος Γεωργακόπουλος, ο οποίος απουσιάζει προσωρινά αυτόν τον καιρό.
Ο Λευτέρης είναι δημοσιογράφος έγκυρος, με πείρα σε εφημερίδες (Goal News κ.ά.) και ραδιόφωνο (Sentra fm). Πέρα από αυτά, που είναι και τα σημαντικότερα, έχει καλή εκφορά λόγου και ζεστή ραδιοφωνική φωνή, κάτι που –από όσα ακούσαμε– επισημάνθηκε σε μηνύματα ακροατών τις πρώτες ημέρες της παρουσίας του στην εκπομπή. Παλιότερα, όταν σε μια συνάντηση του είπαμε και εμείς το ίδιο, δηλαδή ότι διαθέτει πολύ καλή φωνή στο ραδιόφωνο, εκείνος απάντησε: «Σημασία έχει να είμαστε καλοί δημοσιογράφοι». Ο Λευτέρης είναι και αυτό. Ή, μάλλον, είναι πρώτα αυτό.
- από το harddog-sport