ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 2 Ιουλίου 2018

Προβληματισμός στο Kontra παρά τις επιτυχίες

Χαμηλά νούμερα και καθυστερήσεις στις πληρωμές

Πολλές αλλαγές είχε το ανανεωμένο κανάλι Kontra στον τομέα της ενημέρωσης με τον σταθμό να ρίχνει το βάρος του στην ενίσχυση του δελτίου ειδήσεων με νέα πρόσωπα και καινούριες συνεργασίες.
Τα πράγματα όμως δεν κυλούν τόσο ομαλά όσο περίμεναν οι άνθρωποι του καναλιού καθώς,..
σύμφωνα με τη Realnews, τα νούμερα τηλεθέασης δεν είναι αυτά που αναμένονταν.
Παρόλες τις επιτυχίες, όπως η συνέντευξη του υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Κοτζιά, την προφανή βελτίωση στο περιεχόμενο του δελτίου, η προσπάθεια αυτή δεν φαίνεται να αντανακλά στα νούμερα τηλεθέασης που περίμεναν κάποιοι.
Σύμφωνα μάλιστα με το ίδιο δημοσίευμα ακόμα μεγαλύτερο πρόβλημα μοιάζει να υπάρχει στην κάλυψη της μισθοδοσίας των εργαζομένων του σταθμού.
Την εβδομάδα που μας πέρασε υπήρξαν κάποιες αποχωρήσεις παλαιών τεχνικών και δημοσιογράφων λόγω καθυστερήσεων στις πληρωμές.
Δυσαρέσκεια υπάρχει επίσης και σε κάποια από τα νέα πρόσωπα που ήρθαν στο κανάλι για την προετοιμασία του νέου δελτίου όμως μέχρι στιγμής δεν υπάρχει η ανταπόκριση που περίμεναν στις συμφωνίες που έκαναν.
Από την πλευρά της ιδιοκτησίας υπάρχει η διαβεβαίωση ότι στο επόμενο διάστημα θα υπάρξει επίλυση στα θέματα μισθοδοσίας που έχουν προκύψει.
Μάλιστα αναμένεται το πρόγραμμα να εμπλουτιστεί με νέα πρόσωπα.
- πηγή: dailymedia / topontiki