ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 3 Ιουλίου 2018

Βραδυνή: «Λευκή επιταγή» στο νέο διευθυντή

Ο Βασίλης Χιώτης έχει «λευκή επιταγή» να προχωρήσει σε ριζικές αλλαγές στη «Βραδυνή της Κυριακής»  καθώς ο Σταύρος Μήτσης του εµπιστεύθηκε ολοκληρωτικα την εφηµερίδα. Ταυτόχρονα ο νέος διευθυντής θα επιµεληθεί και τις αλλαγές που θα γίνουν στην ιστοσελίδα της εφηµερίδας. Υπάρχουν σχέδια από τον Σεπτέµβριο το φύλλο να µπει και στη µάχη των προσφορών,..
προκειµένου να προσελκύσει μεγαλύτερη μερίδα του αναγνωστικού κοινού .
****
Από χθες Δευτέρα 2 Ιουλίου, η καθημερινή Kontra News πέρασε σε νέα εποχή, αφού η εφημερίδα,  ανανεώνεται και σε lay out και σε θεματολογία. Ακολουθώντας την αναβάθμιση του Kontra Channel η Kontra Νews «έρχεται σύγχρονη, δυναμική» και με νέο λογότυπο.
****
Ανανεωμένη σε εμφάνιση και η αθλητική εφημερίδα ΦΩΣ που έγινε πιο «καθαρή» καθώς αφαιρέθηκαν τα πολλά «ράστερ» ενώ υπάρχουν περισσότερα λευκά που κάνουν την ανάγνωση του φύλλου πιο εύκολη. Επίσης το έντυπο ΦΩΣ διαβάζεται πλέον και ηλεκτρονικά μέσω υπολογιστή, κινητού ή tablet -κατόπιν συνδρομής.
****
 Με αφορμή τη συμπλήρωση 40 χρόνων από το θάνατό του Άρη Αλεξάνδρου, που «έφυγε» από τη ζωή στις 2 Ιουλίου 1978, ψηφιοποίησε και παρουσιάσει στην ιστοσελίδα ert.gr και στη διεύθυνση ert.gr/arxeio ένα επεισόδιο από τη σειρά «Αντιθέσεις», που είναι αφιερωμένο στον ποιητή, πεζογράφο και μεταφραστή.
****
Η νέα σειρά ντοκιμαντέρ «Οι Πειρατές του Αιγαίου», με την υπογραφή του Γιώργου Αυγερόπουλου έρχεται από τη νέα σεζόν στο Εpsilon TV. Μια ιστορική δραματοποιημένη σειρά, οχτώ επεισοδίων, η οποία ρίχνει φως σε άγνωστα κομμάτια της ελληνικής ιστορίας από τον 15ο έως το 19ο αιώνα, αναλαμβάνει να μας ταξιδέψει σε μια άλλη εποχή, αρκετούς αιώνες πριν, όταν το Αιγαίο Πέλαγος βρίσκεται υπό την κυριαρχία των πειρατών και των κουρσάρων.
****
Η ομάδα του δημοτικού ραδιοσταθμού Επικοινωνία 94FM μεγαλώνει και κάνει «Briefing» καθημερινά 09.00-11.00 με τον Τάκη Σπηλιόπουλο, ενώ ανανέωσε την συνεργασία της με τον «MVP στους 94» Αντώνη Καλκαβούρα.