ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 4 Ιουλίου 2018

Σταύρος Θεοδωράκης: Να μου φυλάξετε μια θέση στο σταθμό

Μάλλον ο Σταύρος Θεοδωράκης έχει αρχίσει να σκέφτεται το ενδεχόμενο να επιστρέψει στη δημοσιογραφία, αφού όλο και περισσότεροι (από τον φιλικό του περίγυρο) του λένε ότι δεν κάνει για πολιτικός!
Εχθές λοιπόν κατά τη διάρκεια της συνέντευξης του στον ALPHA, για πρώτη φορά έστω και αστειευόμενος αναφέρθηκε στο θέμα (ταμπού τα προηγούμενα..
χρόνια) λέγοντας χαρακτηριστικά, «Αν η κοινωνία μάς γυρίσει την πλάτη, να μου φυλάξετε μια θέση στο σταθμό! Ή τέλος πάντων σε κάποιον άλλο σταθμό! Εννοώ δεν θα επιμείνω κόντρα στις διαθέσεις της κοινωνίας».
Η ευκολία όμως με την οποία επικαλείται πλέον το παράδειγμα της δημοσιογραφίας, περισσότερο δείχνει να καταλαβαίνει το πολιτικό αδιέξοδο που έχει περιέλθει, παρά προδίδει τη διάθεση του να γυρίσει στην παλιά του δουλειά! Όπως και να ‘χει η αυτογνωσία είναι θετικό σημάδι! Ενώ το επάγγελμα του δημοσιογράφου έχει κορεστεί!
- από το enimerosi24