ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 6 Ιουλίου 2018

Παραιτήσεις στην ΕΡΤ

Αποχώρησε ο άνθρωπος που κάλυπτε τις εκδηλώσεις στην κεντροαριστερά

Είναι πολύς καιρός τώρα που στην κρατική τηλεόραση και ραδιοφωνία γίνονται «πράγματα», που και απαρατήρητα δεν περνούν και αντιδράσεις προκαλούν μεταξύ των εργαζομένων, της διοίκησης και της πολιτικής ηγεσίας της ΕΡΤ. Οι..
παραιτήσεις είναι διαδοχικές από την αρχή του έτους - κατά κύριο λόγo διευθυντικών στελεχών.
Μια τέτοια παραίτηση ήταν και αυτή ενός έμπειρου στελέχους, όπως καταμαρτυρείται, του σκηνοθέτη Γ. Καλοφωλιά από τη θέση του Προϊσταμένου της Διεύθυνσης Υποστήριξης Παραγωγής.
Στην επιστολή του μάλιστα ο κ. Καλοφωλιάς κάνει γνωστό στη διοίκηση ότι δεν θα κάνει καν τον κοπο να πάρει μέρος στο διαγωνισμό που προκηρύσσει για την πλήρωση της νέας διεύθυνσης γιατί όπως υποστηρίζει «η διαδικασία είναι αδιαφανής και η έκβαση της προκαθορισμένη από κριτήρια καθαρά κομματικά και ουδόλως επαγγελματικά».
Φημολογείται έντονα στο Ραδιομέγαρο ότι για τη θέση προορίζεται στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ που εργάζεται ήδη στην ΕΡΤ και μάλιστα στο τμήμα διοίκησης. Ο κ. Καλοφωλιάς θα αφήσει τη θέση που για πολύ καιρό υπηρέτησε έχοντας αναλάβει την κάλυψη όλων των εκδηλώσεων των κομμάτων της κεντροαριστεράς και όπως αναφέρει δεν έκρυψε ποτέ την κομματική του τοποθέτηση «και αυτό από κάποιους δεν συγχωρείται».
 - πηγή: newpost