ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 3 Ιουλίου 2018

Μέχρι και τη Στάη θυμήθηκαν στο Epsilon

Παιχνίδια διαρροών για δημιουργία εντυπώσεων

Το παιχνίδι των διαρροών με όλα τα πιθανά και απίθανα ονόματα για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων παίζουν «Epsilon» και δημοσιογράφοι του τηλεοπτικού ρεπορτάζ! Μέχρι και το όνομα της Έλλης Στάη ξέθαψαν για να δημιουργηθούν εντυπώσεις και να υπάρχει προσμονή, αλλά και..
ενδιαφέρον! Tο μόνο σίγουρο και δοκιμασμένο όνομα (με μεγάλη μάλιστα επιτυχία), μέχρι αυτήν τη στιγμή, είναι της Αμαλίας Κάτζου που έχει αναλάβει την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων για το επόμενο διάστημα.
Άλλωστε ο νέος γενικός διευθυντής ειδήσεων Δημήτρης Μιχαλέλης μόλις λίγα 24ωρα έχει αναλάβει καθήκοντα και θα ήταν τουλάχιστον άκομψο να ανακοινωθεί κάποιο όνομα χωρίς έστω την τυπική έγκριση του!
Παρόλα αυτά οι πιθανότητες να κάτσει η μπίλια σε κάποιο από τα ονόματα που έχουν διαρρεύσει είναι μικρές… Για αυτό δεν αποκλείεται τελικά να επικρατήσει το σενάριο που θέλει το δελτίο από τη νέα σεζόν να ανατίθεται σε άγνωστα πρόσωπα στο ευρύ κοινό που θα «χτίσει» από μηδενική βάση ο σταθμός και θα τα επιβάλλει στους τηλεθεατές με μεγαλύτερη ευκολία από άλλα γνωστά ονόματα… Μάλιστα αν η διοίκηση του σταθμού πάει τελικά προς αυτήν τη λύση – επίσης, το πιθανότερο σενάριο είναι να επικρατήσει η άποψη το δελτίο ειδήσεων να μεταδίδεται στις 7 και να είναι τύπου, «On video on».
- από το enimerosi24