ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 3 Ιουλίου 2018

Χαμός σε δημοπρασία ΙΧ - Ακυρώθηκε διαγωνισμός

Χάος επικράτησε στην τελευταία δημοπρασία του πρώην ΟΔΔΥ και νυν ΔΔΔΥ (Διεύθυνση Διαχείρισης Δημοσίου Υλικού) καθώς μια ομάδα ατόμων απειλούσαν τους συμμετέχοντες να μην «χτυπήσουν» συγκεκριμένα αυτοκίνητα με αποτέλεσμα να ακυρωθεί ο διαγωνισμός!
Ειδικότερα σύμφωνα με πληροφορίες μια ομάδα ατόμων..
οι οποίοι συμμετείχαν στον πλειστηριασμό της 13ης Ιουνίου που περιελάμβανε 52 αυτοκίνητα σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές αλλά και κάποια super cars αποφάσισαν πως κάποια οχήματα της δημοπρασίας θα γίνονταν μόνο δικά τους και απειλούσαν τους υπόλοιπους συμμετέχοντες να μην πραγματοποιούν «χτυπήματα» και ανεβάζουν τις τιμές τους!
Ο προεδρεύων της δημοπρασίας αποφάσισε να βάλει ένα τέλος στις απειλές της ομάδας των επιτήδειων και μετά από επικοινωνία που είχε με τον διοικητή της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων κ. Πιτσιλή αποφάσισε να ακυρώσει τη δημοπρασία και να πραγματοποιηθεί εντός του Ιουλίου ή στις αρχές Σεπτεμβρίου παρουσία των Αστυνομικών Αρχών.
- από ρεπορτάζ του Γιώργου Κ. Ανδρή στο movenews (oλόκληρο ΕΔΩ)