ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 1 Ιουλίου 2018

Οριστικό: αποχωρεί το Ποτάμι από το Κίνημα Αλλαγής

Την απεμπλοκή του Ποταμιού από το Κίνημα Αλλαγής αποφάσισε η συνάντηση των αντιπροσώπων του κόμματος, υιοθετώντας τη σχετική εισήγηση του Σταύρου Θεοδωράκη: 97 στελέχη ψήφισαν υπέρ της αποχώρησης, 16 κατά ενώ υπήρξαν και 5 λευκά.

Σύμφωνα με την πλειοψηφία των στελεχών του, το Κίνημα Αλλαγής θυμίζει πολύ ΠΑΣΟΚ και ο πρόεδρος του Ποταμιού εξήγησε..
ότι η επιλογή απεμποκής είναι καλύτερη από ένα αντάρτικο στο εσωτερικό. Γιατί κάτι τέτοιο θα ήταν επιζημιο και για το Κίνημα Αλλαγής και για το Ποτάμι.
Ο Σταύρος Θεοδωράκης απέρριψε τα σενάρια ότι έχει συμφωνήσει είτε με τη ΝΔ, είτε με τον ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας πως είναι κατασκευασμένα. Γιατί, όπως είπε, ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ ερίζουν για την εκλογική δεξαμενή του Ποταμιού.
Ορισμένες αναφορές στελεχών για την επόμενη μέρα ενόχλησαν τον πρόεδρο του Ποταμιού που έκανε παρέμβαση: «Όλοι γνωριζόμαστε εδώ μέσα. Είναι υβριστικό να λένε κάποιοι ότι θα αντικαταστήσουμε τους ΑΝΕΛ στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ».
Στην εισήγησή του ο Σταύρος Θεοδωράκης εξήγγειλε συνέδριο τον Οκτώβριο, λέγοντας πως εκεί θα αποφασιστεί ποια θα είναι η ηγεσία του Ποταμιού και των συμμάχων του.