ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 7 Ιουλίου 2018

Ένα έμπειρο στέλεχος της ΕΡΤ στη διεύθυνση παραγωγής

Ένα έμπειρο στέλεχος της ΕΡΤ, ο Παναγιώτης Κατσούλης, ανέλαβε τη θέση του προϊσταμένου της Διεύθυνσης Υποστήριξης Παραγωγής σε αντικατάσταση του Γιώργου Καλοφωλιά.
Ο Παναγιώτης Κατσούλης διαθέτει μεγάλη εμπειρία και επί χρόνια καλύπτει με επιτυχία εκπομπές, παραγωγές, έκτακτα γεγονότα, ενώ ήταν πάντα ο άνθρωπος στον..
οποίο ανέθεταν τις ιδιαίτερα περίπλοκες και απαιτητικές παραγωγές, όπως για παράδειγμα τη ζωντανή μετάδοση του δελτίου ειδήσεων από την περιοχή της Ειδομένης, την περίοδο που χιλιάδες πρόσφυγες είχαν εγκλωβιστεί εκεί.
Θεωρείται ένα από τα ικανότερα στελέχη της ΕΡΤ, ενώ όπως λένε άνθρωποι που τον γνωρίζουν χρόνια χαίρει εκτίμησης και σεβασμού από το σύνολο των συνεργατών του, δεν διαθέτει κομματική ταυτότητα (παρά τα περί του αντιθέτου θρυλούμενα) και εκτιμάται ότι θα συμβάλει στην ανάδειξη των δυνατοτήτων που έχει η ΕΡΤ για να βελτιώσει το τηλεοπτικό προϊόν τη νέα περίοδο.