ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018

Ραγκούσης: Ευτυχώς υπάρχουν και αληθινοί δημοσιογράφοι στον ΔΟΜ

Σε «δόλιο πολιτικό σχέδιο» του Κυριάκου Μητσοτάκη για την «αιχμαλωσία» της Κεντροαριστεράς αναφέρεται ο Γιάννης Ραγκούσης, στην εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη που παραχώρησε στην «Εφημερίδα των Συντακτών- Σαββατοκύριακο» και στον Δημ. Κουκλουμπέρη.
Ο πρώην υπουργός στην συνέντευξη του μεταξύ άλλων χτυπάει «καμπανάκι» στο ΚΙΝΑΛ καθώς,..
όπως αναφέρει «ο κύριος Μητσοτάκης με λεφτά του κ. Μαρινάκη επιχειρεί να χειραγωγήσει το Κίνημα Αλλαγής» (αυτός ειναι και ο πρωτοσέλιδος τίτλος της ΕφΣυν). Συγκεκριμένα για το τελευταίο στη συνέντευξή του στην ΕφΣυν αναφέρει:
Επειδή δεν είμαστε όλοι στην πολιτική εξαγορασμένοι, όχι μόνο εξακολουθώ να το πιστεύω αλλά πλέον υποχρεούμαι να προχωρήσω κι ένα βήμα πιο πέρα φωτίζοντας ένα δόλιο πολιτικό σχέδιο. Ο κ. Μητσοτάκης με λεφτά του κ. Μαρινάκη επιχειρεί να χειραγωγήσει το Κίνημα Αλλαγής, παρεμβαίνοντας καθημερινά και απροκάλυπτα μέσα από τα «Νέα» και το «Βήμα». Ως γνωστόν, πρόκειται για δύο ιστορικές εφημερίδες που έχουν μια ειδική σχέση, ιδίως με τις μεγάλες ηλικίες ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ.
Οποιος λοιπόν δεν προωθεί την ιδέα της πρωθυπουργίας Μητσοτάκη, λοιδορείται και συκοφαντείται με τίτλους του τύπου «Δούρειοι ίπποι», «5η φάλαγγα». Βαρύτατες προσωπικές προσβολές, προσπάθεια εκφοβισμού. Ακόμη και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όσοι δεν είμαστε ελεγχόμενοι, δεχόμαστε διαρκώς αήθεις επιθέσεις από συγκεκριμένους δήθεν δημοσιογράφους του ΔΟΜ -ευτυχώς υπάρχουν και αληθινοί δημοσιογράφοι στον ΔΟΜ- σε συντονισμό με τον ακροδεξιό Αδωνι Γεωργιάδη.
Πρόκειται για μια πρωτοφανή κατάσταση, για μια οργανωμένη μεθόδευση, για ένα δόλιο σχέδιο Μητσοτάκη για την αιχμαλωσία ενός ιστορικού χώρου που ανέκαθεν ήταν αντιδεξιός και προοδευτικός. Και το λέω εγώ ο οποίος για λόγους αρχής πιστεύω απόλυτα στο αναφαίρετο τεκμήριο αθωότητας του κ. Μαρινάκη, όπως ακριβώς ισχύει για όλους τους πολίτες.