ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018

ΕΣΗΕΑ: Πρόσκληση σε Τακτική Γενική Συνέλευση

Σε τακτική Γενική Συνέλευση καλεί τα μέλη της το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Σ.Η.Ε.Α στις 28 Ιουνίου 2018, ημέρα Πέμπτη και ώρα 11.00 π.μ., στην Αίθουσα Συνεδρίων της Ένωσης Γ. Καράντζας (Ακαδημίας 20, 1ος όροφος), με θέματα ημερήσιας διάταξης τα εξής:
  • Έγκριση οικονομικού απολογισμού χρήσης 2017, έκθεση της.. Εξελεγκτικής Επιτροπής και απαλλαγή Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής από κάθε ευθύνη.
  • Έγκριση οικονομικού προϋπολογισμού χρήσης 2018
  • Εξελίξεις στα ασφαλιστικά ταμεία του κλάδου- ΕΔΟΕΑΠ.
  • Εργασιακά – Διεκδίκηση Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας – Απεργιακές Κινητοποιήσεις.
  • Παροχή εξουσιοδότησης στο Διοικητικό Συμβούλιο για τη σύναψη νέων Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας και Ιδιωτικών Συμφωνιών με την ΕΙΗΕΑ, την ΕΙΙΡΑ, την ΕΙΤΗΣΕΕ, την ΕΡΤ Α.Ε. και το Α.Π.Ε. – Μ.Π.Ε. A.E.
  • Κήρυξη απεργίας και στάσεων εργασίας στην ΕΙΗΕΑ, την ΕΙΙΡΑ, την ΕΙΤΗΣΕΕ, το Α.Π.Ε.-Μ.Π.Ε., το Ελληνικό Δημόσιο και στις εφημερίδες: 1-2-Χ, AGRENDA, ATHENS VOICE, AXIANEWS, DEAL NEWS, DOCUMENTO, ESPRESSO, FINANCE & MARKETS VOICE, FREE SUNDAY, KONTRA NEWS, LIFO, LIVE SPORT, REAL NEWS, SPORTDAY, SPORTIME, ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ, ΒΡΑΔΥΝΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΕΘΝΟΣ, ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ, ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ, ΕΣΤΙΑ, ΕΥΡΩΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, Η ΑΠΟΨΗ, Η ΑΥΓΗ, Η ΕΠΟΧΗ, Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ, Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ, Η ΠΡΑΣΙΝΗ, ΚΕΦΑΛΑΙΟ, ΜΑΚΕΛΕΙΟ, ΜΕΤΟΧΟΣ & ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ, ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ, Ο ΛΟΓΟΣ, ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ, ΠΡΙΝ, ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ, ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ, ΣΤΟ ΚΑΡΦΙ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ, ΤΑ ΝΕΑ, ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ, ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ, ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ, ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ, ΤΟ ΧΩΝΙ, ΥΠΑΙΘΡΟΣ ΧΩΡΑ, ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ, ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ, ΧΡΥΣΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ, στους ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς σταθμούς: ACTION24, ALPHA 98.9, ALPHA TV, ΑΝΤΕΝΝΑ TV, ΑΡΤ TV, ATTICA TV, BLUE SKY, DERTI, EASY 97.2, EPSILON TV, EURONEWS, EXTRA 3, HIGH TV, KONTRA CHANNEL, MEGA CHANNEL, NOVASPORTS, REAL FM, SBC TV, SFERA, SPORT24 103,3 FM, STAR CHANNEL, ΑΘΗΝΑ 9,84, ΑΡΤ TV, ΔΙΕΣΗ, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ FM, ΚΑΝΑΛΙ 1 (90.4), ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ, ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ FM, Ρ/Σ 24/7, Ρ/Σ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΣΚΑΪ, ΣΚΑΪ 100.3, ΣΠΟΡ FM 94,6, ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ 105.5, καθώς και στις ενημερωτικές δημοσιογραφικές ιστοσελίδες: alfavita.gr, altsantiri.gr, amna.gr, ant1news.gr, athensvoice.gr, bankingnews.gr, capital.gr, cnn.gr, contra.gr, dealnews.gr, euro2day.gr, eurohoops.net, fortunegreece.com, fosonline.gr, gazzetta.gr, huffingtonpost.gr, iefimerida.gr, insider.gr, insuranceworld.gr, koutipandoras.gr, liberal.gr, naftemporiki.gr, newpost.gr, newsgr, newsit.gr, onsports.gr, parapolitika.gr, paraskhnio.gr, popaganda.gr, protothema.gr, queen.gr, ratpack.gr, reader.gr, reporter.gr, sdna.gr, sofokleousin.gr, sport24.gr, sportdog.gr, star.gr, thetoc.gr, tlife.gr, tvxs.gr, zappit.gr, zougla.gr, όπως και σε οποιονδήποτε εργοδότη που δεν αναφέρεται ονομαστικά.
  • Ορισμός ημερομηνίας για τη διεξαγωγή των ψηφοφοριών επί των θεμάτων της Γενικής Συνέλευσης και αρχαιρεσιών για εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής.
Η Γενική αυτή Συνέλευση είναι η πρώτη και για να υπάρχει απαρτία θα πρέπει, σύμφωνα με τη διάταξη του άρθρου 26 παρ. 4 του Καταστατικού, να παρίσταται σ’ αυτήν το 1/3, τουλάχιστον, των τακτικών μελών της Ένωσης, που έχουν πληρώσει τη συνδρομή τους του προηγουμένου έτους. Σε περίπτωση που δεν θα επιτευχθεί απαρτία, η Γενική Συνέλευση καλείται στις 29 Ιουνίου 2018, ημέρα Παρασκευή και ώρα 11.00 π.μ., στην Αίθουσα Συνεδρίων της Ένωσης Γ. Καράντζας (Ακαδημίας 20, 1ος όροφος) και με τα ίδια θέματα ημερήσιας διάταξης, οπότε για να υπάρχει απαρτία, θα πρέπει να παρίσταται το 1/4 των τακτικών μελών της Ένωσης, που έχουν πληρώσει τη συνδρομή τους του προηγουμένου έτους. Εάν και κατά τη δεύτερη αυτή ημερομηνία δεν υπάρχει απαρτία, η Γενική Συνέλευση καλείται σε τρίτη συνεδρίαση στις 2 Ιουλίου 2018, ημέρα Δευτέρα και ώρα 11.00 π.μ., στην Αίθουσα Συνεδρίων της Ένωσης Γ. Καράντζας (Ακαδημίας 20, 1ος όροφος), με τα ίδια θέματα ημερήσιας διάταξης. Κατά την τρίτη αυτή συνεδρίαση, για να υπάρχει απαρτία απαιτείται η παρουσία του 1/5 των τακτικών μελών της Ένωσης.
Εάν και κατά την τρίτη αυτή συνεδρίαση δεν υπάρξει απαρτία, τότε η Γενική Συνέλευση καλείται στις 3 Ιουλίου 2018, ημέρα Τρίτη και ώρα 11.00 π.μ. στην Αίθουσα ΟΛΥΜΠΙΑ του ξενοδοχείου Royal Olympic (Αθανασίου Διάκου 28-34) και με τα ίδια θέματα ημερήσιας διάταξης, οπότε θα βρίσκεται σε απαρτία με όσα μέλη και αν είναι παρόντα.