ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018

Τσιόδρας: Δεν πρόκειται να μετάσχουμε σε κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ

«Εμείς δεν πρόκειται να μετάσχουμε  σε κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ το έχουμε ξεκαθαρίσει, ως εκ τούτου αν χάσει τη δεδηλωμένη ο κ. Τσίπρας τότε η λύση είναι να πάμε σε εκλογές. Δεν υπάρχει ζήτημα από κανέναν βουλευτή του ΠΟΤΑΜΙΟΥ να στηρίξει κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό ξεκαθάρισε  ο δημοσιογράφος Δημήτρης Τσιόδρας, εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος του Σταύρου Θεοδωράκη, μιλώντας..
στο Ρ/Σ Παραπολιτικά 90,1 στην εκπομπή "Δύο Λαλούν" με τους Σ. Ξενάκη και Α. Παπαδόπουλο.
Την ίδια ώρα ο βουλευτής Σπύρος Δανέλλης διατύπωσε την άποψη ότι το Ποτάμι και όσες δυνάμεις προσδιορίζονται προοδευτικές θα πρέπει να στηρίξουν την κυβέρνηση στην περίπτωση που υπάρξουν και άλλες διαρροές από τoυς ΑΝΕΛ .
Μιλώντας στην ΕΡΤ, ο Δανέλλης τόνισε πως «εάν θεωρούμε ότι είναι η συμπόρευση του ΣΥΡΙΖΑ με τους ΑΝΕΛ είναι πραγματικά δυσβάστακτη - σε σχέση με το πολιτικό κόστος - αν δεν είμαστε υποκριτές, τότε θα πρέπει να προτείνουμε στη θέση των ΑΝΕΛ, να υπάρχει στήριξη από τις δυνάμεις που αυτοπροσδιορίζονται ως προοδευτικές, μέσα σε ένα προγραμματικό πλαίσιο».
Νωρίτερα πντως, ο βουλευτής είχε ξεκαθαρίσει μέσω του λογαριασμού του στο Facebook ότι παραμένει στο Ποτάμι.