ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018

Ένα «άλλο» Φως στον αέρα

Το νέο σάιτ και η παλιά δημοσιογραφική κόντρα

Ένα νέο σάιτ –με παλιά ονομασία!– βρίσκεται στον διαδικτυακό αέρα. Είναι το fws.gr που πλαισιώνει τον τίτλο του με το Fueled with sports. Το σάιτ δεν ανήκει στο Φως των Σπορ, στην αρχαιότερη εν λειτουργία αθλητική ελληνική εφημερίδα, το οποίο τον περασμένο Μάιο κατάγγειλε τον επικεφαλής του νέου σάιτ, τον Γιώργο Χαλά,..
ότι «έχει κατοχυρώσει τον τίτλο fostonspor.gr στο όνομά του και παρανόμως τον παρακρατεί παρά το νόμιμο αίτημά μας να επιστραφεί στην επιχείρηση στο πλαίσιο εκβιαστικής τακτικής του». (Τα Φως βρίσκεται στο διαδίκτυο αναγκαστικά με τον τίτλο fosonline αφού δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει το fostonspor).
Στις συστάσεις γνωριμίας που κάνει το νέο σάιτ για τη συντακτική του ομάδα υπάρχουν ορισμένοι πρώην δημοσιογράφοι του Φωτός των Σπορ (Άλκης Φιτσόπουλος, Γιώργος Ζουρίδης, Αντώνης Δαρζέντας κ.ά.) αλλά και πολλοί άλλοι που προέρχονται από χώρους διαφορετικούς τόσο δημοσιογραφικά όσο και από πλευράς συλλογικών ενδιαφερόντων (ανάμεσά τους οι Κώστας Γκόντζος και Γιώργος Σπανουδάκης, και οι δύο άλλοτε ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού στην Αθλητική Ηχώ, Νίκος Συνοδινός, Ευάνθης Γκόγκουλης, Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος κ.ά.).
- διαβάστε περισσότερα στο harddog-sport ΕΔΩ