ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018

Φιάσκο(;) με την προμήθεια οχημάτων της ΕΛ.ΑΣ

Σε φιάσκο αναμένεται να οδηγηθεί ο μεγάλος διαγωνισμός της Ελληνικής Αστυνομίας που αφορά στην προμήθεια πολλών αυτοκινήτων καθώς όπως αναφέρει το movenews.gr κάποιοι από το Σώμα φαίνεται πως οδηγούν σε… μονόδρομο τον εν λόγο διαγωνισμό.
Ειδικότερα την Πέμπτη το απόγευμα της Πέμπτης 28 Ιουνίου απεστάλη ως εξαιρετικά επείγον έγγραφο από το Αρχηγείο της Ελληνικής..
Αστυνομίας και ειδικότερα από τον κλάδο Οικονομοτεχνικής Υποστήριξης και Πληροφορικής προς τον Σύνδεσμο Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων επιθυμεί να λάβει έως την Παρασκευή 29 Ιουνίου το πρωί στοιχεία για 10 κατηγορίες αυτοκινήτων και οχημάτων!
Δηλαδή μέσα σε λίγες ώρες τα μέλη του ΣΕΑΑ που συμμετέχουν στον διαγωνισμό θα πρέπει να έχουν έτοιμα ώστε και να καταθέσουν ηλεκτρονικά προς τη Διεύθυνση της ΕΛΑΣ τα στοιχεία για 10 κατηγορίες οχημάτων που αφορούν σε:
- Κόστος ανά μονάδας με ΦΠΑ (χωρίς αστυνομικό εξοπλισμό και ενδείξεις), χρόνο παράδοσης ανά κατηγορία οχήματος και τεχνικά φυλλάδια αυτών.
- Τυχόν διαθεσιμότητα των επιβατικών αυτοκινήτων με κινητήρα μεικτής καύσης (βενζίνη – φυσικό αέριο) και των φορτηγών κλειστού τύπου (mini-van).
- Εάν διατίθενται αντίστοιχα ή παρόμοια επιβατικά αυτοκίνητα με κινητήρα μεικτής καύσης (βενζίνη – φυσικό αέριο) σε άλλες Ευρωπαϊκές Υπηρεσίες και σε θετική περίπτωση σε ποιές.
- το πλήρες ρεπορτάζ του Γιώργου Κ. Ανδρή στο movenews