ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018

Εχει ταλέντο σε αυτά ο Γ. Παπαχρήστος

Γ. Παπαχρήστος - Δ. Κουκλουμπέρης
Φύλλο Εφημερίδας της Κυβερνήσεως (ΦΕΚ) αποκαλεί την Εφημερίδα των Συντακτών ο σχολιογράφος των ΝΕΩΝ Γιώργος Παπαχρήστος, ενώ επιτίθεται και κατά του συντάκτη της Δημήτρη Κουκλουμπέρη χαρακτηρίζοντάς τον «ο τάχα μου δήθεν δημοσιογράφος».
Αφορμή για το σχόλιο Παπαχρήστου η συνέντευξη..
του Γιάννη Ραγκούση στην ΕφΣυν όπου ο πρώην υπουργός αναφέρθηκε και στο αφεντικό του δημοσιογράφου των ΝΕΩΝ, τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Προφανώς και ενοχλήθηκαν εκεί στη Συγγρού από την ατάκα Ραγκούση «Ο κ. Μητσοτάκης με λεφτά του κ. Μαρινάκη επιχειρεί να χειραγωγήσει το Κίνημα Αλλαγής, παρεμβαίνοντας καθημερινά και απροκάλυπτα μέσα από τα Νέα και το Βήμα» η οποία μπήκε και τίτλος στο πρωτοσέλιδο της ΕΦΣΥΝ (δείτε ΕΔΩ).Εκεί στη Συγγρού λοιπόν έπρεπε κάπως να απαντήσουν και μέσω του σχολίου Παπαχρήστου προσπάθησαν να απαξιώσουν και τον Ραγκούση  και την ΕΦΣΥΝ και τον δημοσιογράφο της. Πρέπει όμως να του το αναγνωρίσουμε: έχει ταλέντο σε αυτά ο Παπαχρήστος.
Δείτε τι έγραψε στην στήλη του: