ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 28 Ιουνίου 2018

Τα βρόντηξε ο Σούλτας - Παραιτήθηκε από το Ραδιόφωνο 24/7

Στην ψάθα μπορεί να πεθάνω, αναξιοπρεπής και ζήτουλας όμως δεν θα γίνω ποτέ

Παραιτήθηκε από το «Ραδιόφωνο 24/7» ο Δημήτρης Σούλτας όπου ήταν και εκπρόσωπος των εργαζομένων. Ο δημοσιογράφος κάνει λόγο για προσβλητική συμπεριφορά και για συμβάσεις των 160 ευρώ και για ληστρικούς όρους στις συμβάσεις που υπογράφουν οι εργαζόμενοι. Επίσης καταγγέλλει τους «πρόθυμους» οι οποίοι, όπως λέει, ενώ προσπαθείς..
να σώσεις μια θέση εργασίας μιας συναδέλφου χωρισμένης με ένα παιδί, σου πετάνε στα μούτρα ότι "παίζεις θέατρο" και "κάνεις επαναστατική γυμναστική.
Την παραίτησή του γνωστοποίησε ο ίδιος ο Δ. Σούλτας με ανάρτησή του στο fb όπου αναφέρει:
Mόλις παραιτήθηκα από το "Ραδιόφωνο 24/7", όπου ήμουν και εκπρόσωπος των εργαζομένων. Αν και έχω δουλέψει σε αρκετά και μεγάλα μαγαζιά των ΜΜΕ τόσο προσβλητική συμπεριφορά δεν έχω συναντήσει. Θα έχουμε όλον τον καιρό να μιλήσουμε- μιας και η επιχείρηση υπερηφανεύεται για την εξαιρετική αντιμετώπιση των εργαζομένων- για συμβάσεις των 160 ευρώ, για ληστρικούς όρους στις συμβάσεις που υπογράφουν οι εργαζόμενοι, ακόμα και για το τι είναι "ραδιόφωνο" και το τι είναι ραδιόφωνο. Όσο για τους "πρόθυμους" που ενώ προσπαθείς να σώσεις μια θέση εργασίας μιας συναδέλφου χωρισμένης με ένα παιδί, σου πετάνε στα μούτρα ότι "παίζεις θέατρο" και "κάνεις επαναστατική γυμναστική" ευτυχώς υπάρχουν αρμόδια όργανα για να εξηγήσουν τη στάση τους. Όπως ευτυχώς υπάρχουν και δικαστήρια για να ασχοληθούν με συκοφαντίες για "ενεργούμενα συμφερόντων".
Στην ψάθα μπορεί να πεθάνω, αναξιοπρεπής και ζήτουλας όμως δεν θα γίνω ποτέ.