ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 24 Ιουνίου 2018

Κοροβέσης: H «Aυγή» έγινε φτηνιάρικο προπαγανδιστικό όργανο της κυβέρνησης

Αυστηρή κριτική και σε ΚΟΚΚΙΝΟ και Νίκο Σβέρκο

Αυστηρή κριτική στην εφημερίδα ΑΥΓΗ, στον ραδιοσταθμό Στο Κόκκινο καθως και στον διευθυντή του ρ/σ Ν. Σβέρκο, ασκεί ο Περικλής Κοροβέσης μέσα από κείμενό του στην ΕφΣυν υπό τον τίτλο "Αριστερά: από το «Καπνισμένο τσουκάλι» στον καπνιστό σολομό". Ο Κοροβέσης αναφερόμενος στην ΑΥΓΗ..
του σήμερα αναφέρει πως σταμάτησε να την διαβάζει «όταν έγινε φτηνιάρικο προπαγανδιστικό όργανο της κυβέρνησης αναπαράγοντας τα έντονα συμπτώματα ενός «νεοαυριανισμού» της επίσημης κυβερνητικής γλώσσας» ενώ επισημαίνει πως το ίδιο συμβαίνει και με τον «Κόκκινο 105,5 FM»... Για τον ραδιοσταθμό και τον διευθυντή του, ο Κοροβέσης αναφέρει χαρακτηριστικά:
Η νέα διεύθυνση του Κόκκινο υπό τον κ. Σβέρκο ακολούθησε την ίδια γραμμή (οι αναγνώστες της «Εφ.Συν.» έχουν ιδία γνώμη από τα άρθρα που δημοσίευε ως συντάκτης μας). Πού είναι το κριτικό πνεύμα, πού είναι η οξυδέρκεια, πού οι αναλύσεις; Και επειδή τυχαίνει να γνωρίζω κάποιους κυβερνητικούς βουλευτές, που τους χαρακτήριζε η αξιοπρέπεια και δεν τους έλειπε η ευφυΐα, τώρα τους βλέπω να γίνονται χαμερπή ανθρωπάκια σοβιετικού τύπου. Ο μόνος που φαίνεται να βλέπει και να λέει κάποια πράγματα δημόσια (αυτονόητα για πολλούς βέβαια) είναι ο Ν. Φίλης. Ολοι οι υπόλοιποι, ανθρωπάκια και νεοαυριανιστές; Αυτή είναι η Αριστερά;
Αλλά ας κάνουμε και λίγο τον δικηγόρο του διαβόλου και να δεχτούμε πως ο κυβερνητικός ΣΥΡΙΖΑ (γιατί υπάρχει και άλλος, ο ξεχασμένος, το κόμμα δηλαδή) έχει ανάγκη από προπαγάνδα, όπως και κάθε άλλο κόμμα. Σύμφωνοι. Αλλά τι σόι προπαγάνδα είναι αυτή, που όχι μονάχα δεν πείθει, αλλά διώχνει κόσμο; Οι πωλήσεις της «Αυγής» έχουν φτάσει στο ναδίρ και η ακροαματικότητα του «Κόκκινου» είναι τόσο μικρή, που συχνά δεν τον αναφέρουν στις μετρήσεις.