ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 26 Ιουνίου 2018

Ποιοι αντικαθιστούν τον Γ. Παπαδάκη στο ΑΝΤ1

Δυο δημοσιογράφοι, προερχόμενοι από το οικονομικό και το πολιτικό ρεπορτάζ αντίστοιχα, θα βρεθούν στα ηνία της πρωινής ενημερωτικής εκπομπής του ΑΝΤ1, από τις αρχές Ιουλίου.
Σύμφωνα με τον προγραμματισμό της διοίκησης του σταθμού του Αμαρουσίου, το κενό του Γιώργου Παπαδάκη θα καλυφθεί από τον..
καλυφθεί από τον Γιώργο Κούρο και τη Στεφανία Μουρελάτου. Στην παρουσίαση της πρωινής ζώνης του ΑΝΤ1, και την αναπλήρωση του Γιώργου Παπαδάκη μετά την έναρξη της καλοκαιρινής του άδειας, θα εναλλάσονται κι άλλα δημοσιογραφικά δίδυμα.
****
Η τραγουδίστρια Δέσποινα Βανδή υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον τηλεοπτικό σταθμό Epsilon. Την αποκάλυψη έκανε η Chief Content Officer του καναλιού, Άλκηστις Μαραγκουδάκη, η οποία ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφία της Δέσποινας Βανδή την ώρα που υπέγραψε το σχετικό συμβόλαιο. Η Βανδή προορίζεται για την παρουσίαση του νέου X- Factor.
****
Το δικό της late night show θα παρουσιάσει η Ελεωνόρα Μελέτη στο κανάλι του Κοντομηνά. Το συγκεκριμένο είδος στην ελληνική τηλεόραση «υπηρετούν» μέχρι σήμερα μόνο άνδρες: οι Γρηγόρης Αρναούτογλου και Γιώργος Λιάγκας στον ΑΝΤ1, αλλά και ο μέτρ... του είδους, Πέτρος Κωστόπουλος. Στην αρχισυνταξία της νέας εκπομπής του Alpha θα είναι η πολύπειρη Πωλίνα Τόλη, με την οποία η Μελέτη είχε συνεργαστεί ξανά στο «Survivor Πανόραμα» στον ΣΚΑΪ.