ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 28 Ιουνίου 2018

Online το ελληνικό Εsquire

Από σήμερα βγήκε οnline σε digital μορφή το ελληνικό Εsquire. Ο Θοδωρής Κανελλόπουλος
(Managing Editor της Attica Media Group S.A.) έγραψε σχετικά στο fb
Αισθάνομαι λίγο περήφανος σήμερα. Από την πρώτη μέρα που πέρασα την πόρτα της Imako για να δουλέψω στο ελληνικό Esquire πέρασαν 9 χρόνια. Μέχρι τότε.. ο συγκεκριμένος τίτλος ήταν κάτι το συγκεχυμένο στο μυαλό μου.
Ήξερα ότι είχε ωραία κείμενα, συνεντεύξεις με όποιον μπορείς να φανταστείς, γκόμενες, ποτό, φαγητό, grooming - στα 26-27 δε σε νοιάζει πολύ τι είναι το grooming, η αλήθεια είναι. Εκεί άνοιξε ένας νέος δρόμος για μένα και άρχισα να καταλαβαίνω τον κόσμο των περιοδικών. Το Esquire το παρακολουθούσα και το διάβαζα, είτε print, είτε online, είτε με συνδρομή στο iPad. Aυτό ευθύνεται για το ότι έμαθα τι θα πει νέα δημοσιογραφία, για το ότι έμαθα να σκέφτομαι λίγο διαφορετικά, για το γεγονός ότι αγάπησα τα περιοδικά ένα τσικ παραπάνω. To Εsquire πέρασε διεθνώς τα πάνω του και τα κάτω του. Αλλά νομίζω ότι αυτό συμβαίνει με κάθε τι που διαρκεί στο χρόνο.
Με το κλείσιμό του το 2012 δεν περίμενα να ασχοληθώ μαζί του ξανά, θεωρούσα ότι πάει το χάσαμε, έτσι τα φέρνει η ζωή τι να κάνουμε, προχωράμε. Τελικά δε συνέβη κάτι τέτοιο, ήμουν τυχερός και εδώ και δύο περίπου χρόνια, από τότε που γνώρισα τον K. Tσίτσα, τον διευθυντή-εκδότη της B' Περιόδου του ελληνικού Esquire, η μοίρα τα έφερε έτσι ώστε να έχω σχεδόν καθημερινή ενασχόληση με το περιοδικό -το Σάββατο στα περίπτερα με ΤΑ ΝΕΑ, μην ξεχνιόμαστε-. Ναι είχαμε περιοδικό, αλλά το ελληνικό site κύριε;
Έφτασε λοιπόν η μέρα. Από σήμερα που αναλαμβάνω managing editor της ελληνικής digital έκδοσης του τίτλου σκέφτομαι ότι η ζωή είναι ωραία αλλά δεν είναι έτσι κάθε μέρα. Έχει σασπένς, περιπέτεια, πόνο, επιστροφές, επιτυχία, ευτυχία. Επιτυχία και ευτυχία θέλω να έχει το νέο μας site. Nα είναι ευχάριστο, με εκπλήξεις, να μην είναι βαρετό, να μην είναι πεζό.
Αυτά και θα τα λέμε κάθε μέρα πλέον στο esquire.com.gr.