ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018

Με αγνοούν στην ΕΣΗΕΑ, δεν ρωτήθηκα για τίποτε

Τι αναφέρει η εκπρόσωπος των εργαζομένων στην εφημερίδα Espresso

Από την εκπρόσωπο των εργαζομένων της εφημερίδας Espresso, Έλενα Σολωμού, λάβαμε και δημοσιεύουμε:
Πριν δυο ημέρες πληροφορήθηκα από τα sites πως η ΕΣΗΕΑ θα προχωρήσει σε τριμερή με το υπουργείο Εργασίας για τα..
προβλήματα που υπάρχουν στον ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΤΥΠΟ (δείτε ΕΔΩ). Με έκπληξη διαπίστωσα
πως το Δ.Σ προχώρησε στην ενέργεια αυτή βασιζόμενο αποκλειστικά και μόνο σε πληροφορίες από το διαδίκτυο και σε ανώνυμες καταγγελίες συναδέλφων. Ο ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ, εκδίδει τις εφημερίδες ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΑΛΗΘΕΙΑ και ESPRESSO. Στις προαναφερόμενες εκδόσεις δεν υπάρχουν εκπρόσωποι των εργαζομένων εκτός της ESPRESSO της οποίας οι συνάδελφοι με εμπιστεύονται τα τελευταία 18 χρόνια! Το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ, αγνοώντας τη θέση μου στο μεικτό συμβούλιο και χωρίς καμία επικοινωνία μαζί μου για να ενημερωθεί προτού λάβει την οποιαδήποτε απόφαση, προχώρησε στην απόφαση αυτή. Η ΕΣΗΕΑ από μόνη της ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΕΙ το ρόλο του μεικτού συμβουλίου και τη θέση των εκλεγμένων εκπροσώπων της. Προφανώς κάποιοι δεν είμαστε αρεστοί στο προεδρείο και δεν χορεύουμε στους σκοπούς που θέλουν.
Εχουν περάσει τουλάχιστον τέσσερα χρόνια από την στιγμή που εμφανίστηκε κάποιο μέλος της Ενωσης στα γραφεία των εφημερίδων του ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ και αυτό πάντα σε προεκλογική περίοδο. Το όψιμο ενδιαφέρον μετά από συζητήσεις τύπου... καφενείου προκαλεί τουλάχιστον ανησυχία για το μέλλον της Ενωσης και τις αποφάσεις που αυτή λαμβάνει σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη για τον Τύπο περίοδο.
Αυτά για αρχή.
Η εκλεγμένη εκπρόσωπος της εφημερίδας ESPRESSO Ελενα Σολωμού