ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018

24MEDIA για την απεργία: Μας υπονομεύουν

Aνακοίνωση έβγαλε η 24MEDIA αναφορικά με την απεργία στο Ραδιόφωνο 24/7. Στην ανακοίνωση γίνεται λόγος για υπονόμευση «από ανθρώπους σίγουρα εκτός της 24MEDIA, για ιδιοτελείς σκοπούς και ανταγωνιστικά συμφέροντα, λόγω της δυναμικής του Ομίλου που αυξάνεται διαρκώς».
Δεν υπάρχει όμως αναφορά στις απολύσεις που οδήγησαν στην σημερινή 24ωρη απεργία παρά μόνο ότι «στη συνέλευση εργαζομένων..
του Ραδιοφώνου 24/7 που είχε στόχο την προκήρυξη 24ωρης απεργίας, δεν κλήθηκαν παραπάνω από τους μισούς εργαζομένους και τουλάχιστον 9 μέλη της ΕΣΗΕΑ, τα οποία αποτελούν το βασικό κορμό του προγράμματος και της δημοσιογραφικής λειτουργίας του Ραδιοφώνου 24/7».
Επίσης η ανακοίνωση της μιντιακής εταιρείας του Δημήτρη Μάρη προειδοποιεί - απειλεί και για νέες απολύσεις αναφέροντας ότι η συγκεκριμένη πρωτοβουλία (της συνέλευσης για απόφαση απεργίας) καθώς και οι υποστηρικτές αυτής αποτελούν ξένο σώμα για τον Οργανισμό...
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
"Η 24MEDIA με 15 χρόνια πορείας στα ελληνικά media και ξεκάθαρα πρωταγωνιστικό ρόλο ως ο μεγαλύτερος ψηφιακός όμιλος, συνεχίζει να είναι σταθερά συνεπής στις υποχρεώσεις της προς τους εκατοντάδες εργαζομένους της και τους ασφαλιστικούς φορείς, κάτι που είναι πλέον είδος προς εξαφάνιση στα ελληνικά ΜΜΕ.
Είναι εμφανές, ότι η προσπάθεια ενδυνάμωσης του ενημερωτικού της ραδιοφώνου υπονομεύεται από ανθρώπους σίγουρα εκτός της 24MEDIA, για ιδιοτελείς σκοπούς και ανταγωνιστικά συμφέροντα, λόγω της δυναμικής του Ομίλου που αυξάνεται διαρκώς. Είναι χαρακτηριστικό αυτή της υπονόμευσης, ότι στη συνέλευση εργαζομένων του Ραδιοφώνου 24/7 που είχε στόχο την προκήρυξη 24ωρης απεργίας, δεν κλήθηκαν παραπάνω από τους μισούς εργαζομένους και τουλάχιστον 9 μέλη της ΕΣΗΕΑ, τα οποία αποτελούν το βασικό κορμό του προγράμματος και της δημοσιογραφικής λειτουργίας του Ραδιοφώνου 24/7.
Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία καθώς και οι υποστηρικτές αυτής αποτελούν ξένο σώμα, σε έναν οργανισμό που επί σειρά ετών έχει μια υγιή και μακριά από εργασιακούς μεσαίωνες πορεία. Η συνέχιση, προσήλωση και ακόμα μεγαλύτερη εδραίωση της φιλοσοφίας που έφτασε την 24MEDIA στην κορυφή αποτελούν μοναδική επιλογή προς την επίτευξη των στρατηγικών στόχων της."