ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018

Ανακύκλωση διευθυντών στα κανάλια

Ο Στράτος Μπαλής φεύγει, ο Κώστας Τσιακανίκας έρχεται - Ο Δανέζης για το δελτίο του Epsilon

Αλλαγές διευθυντών ειδήσεων και ενημέρωσης στα κανάλια με τα ίδια πρόσωπα να ανακυκλώνονται σε επιτελικές θέσεις Τελικά ο Κωστής Τσιακανίκας αναλαμβάνει διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του ΑΝΤ1 από την ερχόμενη Δευτέρα..
Ο δημοσιογράφος έχει περάσει και από το Star στην ίδια επιτελική θέση, ενώ στο παρελθόν θητεύσει για πολλά χρόνια σε επιτελικές θέσεις στον Αντέννα.
Την ίδια ώρα αποχωρεί από τον ΑΝΤ1 ο Στράτος Μπαλής, μετά από ενάμισι χρόνο (είχε έλθει από τον ΣΚΑΪ), ο οποίος ασκούσε καθήκοντα διευθυντή ειδήσεων μαζί με τον Πρόδρομο Παπαηλιόπουλο, μετά και την απομάκρυνση του Γιάννη Μιχελάκη. Ο Στρ. Μπαλής σύμφωνα με πληροφορίες μετακινείται στο «Epsilon» σε αντίστοιχη θέση, δεδομένου ότι ο Μιχαλέλης θα έχει τη γενική διεύθυνση ειδήσεων στο κανάλι του Ιβάν Σαββίδη.
Την ίδια ώρα, όπως γράφει το enimerosi24.gr, η διοίκηση του «Epsilon» συζητάει με τον Σωτήρη Δανέζη για την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του σταθμού.
Στόχος του καναλιού είναι τα νέα πρόσωπα με τα οποία θα χτίσει το νέο του πρόγραμμα να παραπέμπουν στο MEGA. Ακόμη και τα πρόσωπα πίσω από τις κάμερες (βλ. τεχνικοί κ.α) προέρχονται από το μεγάλο κανάλι.