ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018

Γιατί ο Μητσοτάκης διέγραψε τον Μίχαλο του ΕΒΕΑ

Oι «αιρετικές» δηλώσεις και η φωτογραφία των Παραπολιτικών

Στη Νέα Δημοκρατία δεν χωρούν "Δούρειοι Ίπποι" είπε η Κεντρική Επιτροπή Δεοντολογίας του κόμματος και διέγραψαν τον προεδρο του ΕΒΕΑ Κωνσταντίνο Μίχαλο για... φιλοσυριζαϊσμό! Αναλυτικά από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
«Με βάση τις διατάξεις του καταστατικού της Νέας Δημοκρατίας που προβλέπουν ως αυτονόητη..
την τήρηση και το σεβασμό στις αρχές, τις αξίες και τις βασικές θέσεις της παράταξης, ο κ. Κωνσταντίνος Μίχαλος τίθεται από σήμερα, Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018, εκτός κόμματος.
Την απόφαση έλαβε η Κεντρική Επιτροπή  Δεοντολογίας της Νέας Δημοκρατίας που συνεδρίασε το απόγευμα.
Στη Νέα Δημοκρατία δεν χωρούν "Δούρειοι Ίπποι"».
Θυμίζουμε ότι ο Μίχαλος αναφερόμενος στην απόφαση του Eutrogroup της 21ης Ιουνίου ειχε προβεί σε μια δήλωση που καθόλου δεν άρεσε στον Μητσοτάκη και την παρέα του. Μεταξύ άλλων είχε δηλώσει:
«Είναι μία ιστορική συμφωνία, καθώς βάζει τέλος, μετά από σχεδόν εννέα σκληρά χρόνια κρίσης, στα Μνημόνια και δίνει τη δυνατότητα, με πολύ κόπο και δουλειά βέβαια, η Ελλάδα να μπει σε ένα νέο δρόμο, λιγότερο δύσβατο (...)
Η Ελλάδα μπορεί και πρέπει να αφήσει πίσω της τα σκληρά προηγούμενα χρόνια και οι πολιτικοί ταγοί της χώρας μας θα πρέπει να κάνουν πράξη τη συναίνεση, τη συνεννόηση και τη συνεργασία και να συμφωνήσουν στα αυτονόητα για να περάσουμε από την κρίση στη σταθερότητα και μετέπειτα στην ανάπτυξη.».
Ο δημοσιογράφος Σ. Καψώχας δίνει και μια επιπλέον εξήγηση σχετικά με το γιατί ο Μητσοτάκης διέγραψε τον Μίχαλο. Συγκεκριμένα έγραψε στο fb:
"Η ΝΔ διέγραψε τον Κωνσταντίνο Μίχαλο γιατί τα «Παραπολιτικά» του Βαγγέλη Μαρινάκη δημοσίευσαν φωτογραφία που δείχνει τον πρόεδρο του ΕΒΕΑ να πίνει καφέ το περασμένο Σάββατο με το Νίκο Παππά. Ετσι, για να ξέρετε ποιός κάνει κουμάντο στο κόμμα της Δεξιάς." 
Tα ίδια τα Παραπολιτικά στην ηλεκτρονική τους έκδοση γράφουν: Η ΝΔ διέγραψε τον Μίχαλο μετά την αποκάλυψη του parapolitika.gr για ραντεβού με Παππά 

Επίσης η Κατερίνα Ακριβοπούλου έγραψε στο fb:
Η αληθινή ιστορία μιας φωτογραφίας :
Σήμερα το απόγευμα επρόκειτο να γίνει στο Ζάππειο μια μεγάλη εκδήλωση της περιφέρειας Αττικής,σε συνεργασία με το Εμποροβιομηχανικό Επιμελητήριο.( Η εκδήλωση αναβλήθηκε, επειδή η Ρένα Δούρου βρίσκεται στη Μάνδρα).
Αντικείμενο της εκδήλωσης η βράβευση των νεοφυών επιχειρήσεων. Ανάμεσα σ΄εκείνους που θα απένειμαν τα βραβεία, ήταν και ο Νίκος Παπάς, λογω του ότι τρεις από τις επιχειρήσεις αυτές δραστηριοποιούνται στην ψηφιακή οικονομία.
Την Κυριακή το μεσημέρι λοιπόν ο Κων. Μίχαλος πήγε στο Ζάππειο προκειμένου να εξετάσει από κοντά τον χώρο και τις τελευταίες λεπτομέρειες της εκδήλωσης.
Για τον ίδιο ακριβώς λόγο βρέθηκε εκεί και ο Νίκος Παπάς, οπότε οι δύο άνδρες κάθισαν να πιούν έναν καφέ στην Αίγλη, δίπλα δηλαδή από το χώρο της εκδήλωσης.
Αυτή ήταν η «συνομωσία» και ο «μυστικός δείπνος», όπου … «ο Νίκος Παπάς στρατολογεί τον Κων,Μίχαλο για νέο κομμα» !!!!
Μέρα μεσημέρι Κυριακής, σ ένα από τα πιο πολυσύχναστα καφέ της πόλης…
Εξ αιτίας αυτής της φωτογραφίας η Ν.Δ. διέγραψε σήμερα τον Κων.Μίχαλο.-